Гороскоп на тиждень

Овен

Тиждень вельми вдалий для укладання угод і проведення важливих переговорів. Ретельно перевіряйте нову інформацію. Не варто цими днями вирушати у відрядження. Реально оцінюйте свої сили і не звалюйте на себе непосильний обсяг роботи.

Телець

Ви підсвідомо дратуватимете Фортуну. Тримайте себе в руках, прояви азарту зараз абсолютно недоречні. Втім, так само, як і образливість, і амбітність. Побудьте тихішими за воду – нижчими за траву: пожинати плоди своєї праці будете пізніше. Довіртеся інтуїції.

Близнюки

Професійна сфера зажадає від вас пильної уваги і безпосередньої участі. Намагайтеся не проявляти гординю і не сваритися з близькими людьми та колегами. Будьте рішучішими та активнішими і все відбуватиметься за вашим планом. Вихідні сприятливі для будівництва.

Рак

Ваші почуття випробуватимуться вимушеною розлукою з тим, хто вам дуже дорогий. На роботі супроводжуватиме успіх, якщо не станете розмінюватися на дрібниці. Плани на середину тижня можуть змінитися через проблеми в родині. На вихідних уникайте зайвих контактів.

Лев

Тиждень сприятливий для реалізації планів у професійній сфері. Ваші знання будуть затребувані, гумор доречний. Можливе оволодіння новими професійними навичками. Звільніться від нав’язливих ідей і страхів. Не беріть на себе великий обсяг роботи, реально розраховуйте сили.

Діва

Щоби не опинитися на роботі у стані вичавленого лимона, спробуйте дотримуватися філософських поглядів на події. Налаштуйтеся на відкриття, яке потужно вплине на події цього тижня. В середині тижня будьте обережні: інтриги й підступи чатують на вас.

Терези

За вашого великого бажання можете почати новий етап життя, тож сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива набуде цілком матеріальних окреслень. Удача зараз на вашому боці. В середині тижня може з’явиться людина, з якою ви не хотіли б зустрічатися ще раз.

Скорпіон

На вас очікує успіх у професійній сфері та бізнесі. Обсяг роботи не злякає, але можуть засмутити проміжні результати. Не чіпляйтеся до себе, будьте об’єктивні. Кмітливість у вирішенні грошових питань – ось що відрізняє вас від інших. Вихідні проведіть з рідними людьми.

Стрілець

Сприятливим тиждень виявиться для тих Стрільців, хто звик бути активним і не боїться труднощів. Останніх буде предостатньо, і найважчі – ваші лінощі. Якщо ж переборете їх, будьте певні – ваша працьовитість не пропаде марно, начальство оцінить його повною мірою.

Козеріг

Будь-яка упущена дрібниця може призвести до непередбачуваних наслідків. Щоби опинитися на висоті, вам слід продумати все: як говорити, рухатися, що вдягати. А от із ризикованими планами і вчинками бажано почекати: не випереджайте час.

Водолій

Намагайтеся бути уважним, не робіть помилок, щоби колеги не звинуватили вас у всіх смертних гріхах. У середині тижня будете мислити на рідкість чітко і ясно, це сприятиме зародженню безлічі ідей, які спробуйте розділити на реальні та ілюзорні.

Риби

Можливі порушення звичного життя. Не хвилюйтеся, будь-які зміни підуть вам тільки на користь. У середині тижня на вас чекатиме напружена розумова робота. А на вихідних готуйтеся до зміни планів в останній момент. Не втрачайте зв’язок з друзями – знадобиться їхня допомога.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *