Гороскоп на тиждень

Овен
Будьте готові розширити свій інтелектуальний кругозір, оскільки успіх залежить від надбання і демонстрації знань і досвіду. Уважно поставтеся до ситуацій, здатних посилити ваш вплив або зміцнити становище. Період сприяє успіху в судових позовах.

Телець
З’явиться шанс або розплатитися зі старим боргом, або забути про нього. Впливові особи дадуть вам можливість збільшити грошові накопичення та інші матеріальні ресурси. Хороший період для «приборкання» психологічних проблемам, зрозуміти суть оточуючих вас речей.

Близнюки

Ваші емоції знаходитимуться на високому рівні, а інтуїція буде направлена точно в ціль. Оточуючі захоплюватимуться вашою оселею, сім’єю. Чудовий час для прояву творчої активності, здійснення задумів у домашніх справах і вирішення питань, пов’язаних з дітьми.

Рак
Скористайтеся позитивним потенціалом цього періоду і ви знову повірите в себе. Забудьте про світові проблеми і зосередьтеся на власних очікуваннях. Цього тижня існує можливість знайти рівновагу, якщо вона була загублена в минулому.

Лев

Радійте власній цілісності, вивчіть свої духовні можливості та розширте інтелектуальні горизонти. Ці зусилля будуть успішними не лише самі по собі – вони напевно привернуть увагу і викличуть захоплення впливових осіб. Забудьте на час про удавану скромність і легковажність.

Діва
Більшість зв’язків, ідей і методів, з якими вам доведеться стикатися в цей період, будуть стосуватися соціальних питань і громадської діяльності. Особисте спілкування або подорожі можуть стати унікальними, нетрадиційними або не узгоджуватися з тим, з чим ви стикалися раніше.

Терези
Події наступного тижня можуть супроводжуватися внутрішніми протиріччями, які виступлять у цей період на перший план. Ви не зможете чітко визначити свої цілі через недостатню серйозність ваших намірів. Зросте чутливість і духовна свідомість, уява та натхнення.

Скорпіон
Дружні стосунки,  романтичні захоплення, світські контакти, шлюб та інше партнерство стануть нестабільними. У роботі виникнуть непередбачені складності. Світським подіям, дипломатичним маневрам або артистичним прагненням завадять перешкоди, створені рішеннями оточуючих.

Стрілець
Перешкоди, з якими зіткнетеся цього тижня, будуть пов’язані з примусом і одержимістю, негативним впливом владної жінки або ж негативними поглядами і поведінкою, викликаними дитячими комплексами. Ваша здатність долати депресію буде піддана випробуванню.

Козеріг
Настає період конфлікту ідеалізму і духовності з технічними й економічними реаліями, який може привести до будь-якої несподіванки. Зрештою, результати цих подій можна назвати «натхненною революцією», але в цей час битви можуть бути безладними і хаотичними.

Водолій
Загроза втратити щось справді цінне вийде на перший план. У цей період ви не втратите гроші, але якщо ваші доходи зростуть, то лише завдяки наполегливій роботі і бажанням піти заради неї на жертви. Можлива ситуація, коли бажання щось придбати, виявиться недосяжним.

Риби
Фізична діяльність і взаємовідносини носитимуть стимулюючий  характер. Світські події, партнерство, співробітництво, романтичні пригоди, юридичні переговори будуть успішними, але є ймовірність, що пройдуть не зовсім гладко. Можлива загроза з боку партнера.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *