Гороскоп на тиждень

 

Овен

Якщо відчуваєте втому або розгубленість, виберіться на природу. Красиві пейзажі діятимуть краще за будь-які вітаміни. Ймовірне відновлення колишніх любовних зв’язків. Але щоб не наступити на одні й ті ж граблі, будьте менш запальними.

Телець

У жодному разі не нав’язуйте оточуючим власну думку. Користі від цього не буде, а хтось затаїть образу. До професійних питань підійдіть нестандартно: спробуйте зробити те, чого не робили раніше – результат приємно вас здивує.
Близнюки

Безпосередність молодших родичів або дітей може змусити вас червоніти. Втім, варто проявити почуття гумору, і ситуація з конфузної перетвориться на жартівливу. Ймовірні матеріальні поповнення та успішні переговори.

Рак

У професійні сфері цього тижня найкраще буде, якщо ініціатором тих чи інших дій виступите безпосередньо ви. Прагнення проводити час з успішними людьми зблизить вас з представником знака зодіаку Діва. Якщо ви самотні – ймовірна доленосна зустріч.
Лев

Зануритеся у власні думки, а тому будете повільнішими, ніж зазвичай. При такому положенні справ можна упустити щось важливе. Не переоцінюйте власну пам’ять, заведіть щоденник. Можливий прибуток, не пов’язаний з основним джерелом доходу.

Діва

Тиждень надасть можливість розширити коло професійних контактів. Не факт, що подібне миттєво відіб’ється на ваших доходах, але точно посприяє підвищенню авторитету та вирішенню багатьох питань. Не зловживайте солодким і газованими напоями.
Терези

Професія вимагає зміни режиму дня. Затримки допізна і ранні наради можуть стати нормою. Тож підготуйтеся до цього і добре відпочиньте. Зірки передрікають появу шанувальника-Риби, здатного заволодіти вашим вільним часом і увагою.

Скорпіон

Робочий азарт пов’язаний не стільки з роботою, як з бажанням знаходитися серед однодумців. Деякі з колег стануть для вас справжніми друзями. Поїдьте у відпустку. На вихідні заплануйте похід з друзями в ресторан.
Стрілець

Якщо ви щось затіяли, то втримати вас не здатен ніхто. Однак подібна рішучість яка може як піднести вас на вершину, так і скинути у прірву. Зустрінете знайомого-Скорпіоном, з яким не бачилися тривалий час. Приділіть увагу своїй родині.

Козерог

Ваш робочий настрій досить категоричний. Зірки радять відмовитися від ідейного поділу на чорне і біле та бути більш гнучким. Ці дні сприятливі для розширення духовної сфери знань. Не виключено, що у вихідні доведеться зустрічати гостей.
Водолій

Ви помітно набили руку в професії і цілком здатні на справі довести свою перевагу. На просуванні по кар’єрних сходах це не позначиться, але принесе моральне задоволення. У вашому оточенні ще немає людини, яку б ви сприймали серйозно щодо стосунків.

Риби

На роботі чекають завдання, з якими ви раніше не стикалися. Поставтеся до невідомого, як до можливості розширення професійного досвіду. Обставини, пов’язані з фінансами, можуть стати обтяжливими. Слід включити в раціон продукти, багаті кальцієм.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *