ГОРОСКОП на 8-14 серпня  

horo

ОВЕН

Поїздка на вихідних має бути приємною й принести багато нових знайомств. Від понеділка постійно доведеться обирати – між ситуаціями, можливостями,між людьми. Якщо вам щось не подобається – будьте уважні до свого внутрішнього голосу.

 

ТЕЛЕЦЬ

У моменти важкого вибору покладайтеся лише на себе. У понеділок близькі вам люди навпаки вимагатимуть турботи про себе. У вівторок-середу ви будете налаштовані рішуче і можете через це втратити. У четвер уникайте спілкування з технікою.

БЛИЗНЮКИ

Прийнявши рішення, усі дії п’ятниці-неділі будете спрямовувати на їх виконання. Задуми понеділка, швидше за все, не вдасться здійснити повністю через нестачу грошей. Навпаки, все, що спробуєте здійснити у середу-четвер, має бути вдалим.

 

РАК

Будьте обережні, обираючи коло спілкування на вихідні, щоби не розчаруватися. Від понеділка можуть відбутися значні зміни, можливо, доведеться приймати важкі рішення. Що би не сталося у середу-четвер, але зробити свій вибір доведеться вам самим.

 

ЛЕВ

Вихідні пройдуть вдало, у дружньому колі. Можливі грошові надходження чи подарунок. Від понеділка – сприятливий час для поїздок і нових знайомств. Середа – вдалий день для медичних аналізів та оздоровчих процедур. У четвер важливо не помилятися.

 

ДІВА

Проблеми зі здоров’ям можуть зашкодити планам на вихідні. Родина поставиться до цього із розумінням. У вівторок не переймайтеся фінансами: грошей все одно на все не вистачить. У середу стережіться травм, у четвер не проґавте можливостей.

 

ТЕРЕЗИ

На вихідних доведеться попрацювати: може виникнути можливість заробити. У понеділок може виникнути необхідність значних витрат. З прикрощів вівторка-середи вам допоможе вибратися хтось несподіваний. Четвер сприятливий для поїздок.

 

СКОРПІОН

На вихідних доведеться діяти рішуче, можливо, навіть поїхати у справах. Від понеділка сприятливий час для розробки нових проектів, зміни місця роботи чи взагалі діяльності. Лише пам’ятайте, що середа – небезпечний день для користування технікою.

 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю можете розраховувати на чиюсь допомогу, далі дійте самостійно. Не починайте справ у понеділок: може завадити здоров’я. Усі важливі справи зробіть у вівторок. У середу можна шукати партнера, у четвер можна вирушати у відрядження.

 

КОЗЕРІГ

Стан фінансів змусить вас у п’ятницю-суботу шукати заробітку чи позики. У неділю дозвольте собі короткий відпочинок на природі. Від понеділка покладайтеся в усіх справах лише на себе. Знайомство середи може зіпсувати настрій у четвер.

 

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю завершуйте старі справи. На вихідних можливі цікаві знайомства з перспективою. Від понеділка займайтеся звичними справами. Події вівторка-середи змусять вас приймати важливі рішення. У четвер дослухайтеся до внутрішнього голосу.

 

РИБИ

П’ятниця і вихідні в одних справах принесуть удачу, для інших доведеться просити допомоги. Особливо серйозно розмірковуйте, на що витрачати гроші у понеділок-вівторок. У середу-четвер можна очікувати на спілкування з несподіваними людьми.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *