Фальсифікація виборів

Нардеп-бютівець Петро Гасюк вважає, що результати виборів до Тернопільської обласної ради «однозначно сфабриковані».

Він посилається на дані соціології, які твердять, що рейтинг партії «Єдиний центр» в сусідній з нами області становить не більше 3%, а отже результат 14%, який оприлюднений після виборів – неможливий.

Окрім того, депутат підкреслює, що «Блок Юлії Тимошенко не брав участі у виборах, не вів виборчої кампанії, не агітував за себе, більше того – закликав свої прибічників не приходити на вибори, і взагалі знявся з реєстрації».

Петро Гасюк вказує на численні порушення на виборчих дільницях – наприклад, що “реальна кількість людей, що проголосували, не перевищувала 30 відсотків, але за кілька годин до закінчення голосування було вкинуто ще 20 відсотків бюлетенів», і що «вибори проводила незаконна територіальна виборча комісія, чиї повноваження припинено Тернопільською облрадою».

Щодо оцінки виборів до Тернопільської облради в контексті загальноукраїнських політичних тенденцій, то Петро Гасюк вважає, що «мало місце випробування тотальної системи фальсифікації голосування, яка може бути застосована і під час виборів Президента України, і на всіх наступних виборах».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *