Допоможи дітям, хворим на рак та лейкемію

Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя»

58000 м. Чернівці, вул. Гоголя, 12; тел \ факс (0372) 57-31- 47
е-mail: blagovest-buk1@yandex.ru
ФАКБ „Форум” м. Чернівці код ЄДРПОУ 35029311
Р/Р № 26002300000612 МФО 356516

Запрошуємо всіх небайдужих буковинців до співпраці!

Благодійний марафон триває!  28 акція милосердя відбудеться 20 липня 2009 року о 16.00 на Центральній площі міста Чернівців, біля пам’ятника Т.Шевченка. Майбутнє дітей залежить від Вас!

Для того, щоб кожен міг зазирнути за ту грань, яка відділяє дітей з онкологічним діагнозом від байдужого до них світу, ми інформуємо суспільство про: сучасні шляхи лікування дитячих онкозахворювань. Адже дитячий рак – не смертний вирок, а виліковна в сучасних умовах хвороба. Досвід європейських країн доводить, що 75-80% дітей з діагнозами злоякісних пухлин і лейкозів мають шанси знову бути здоровими. У нас – лише 50% .

Пам’ятайте! Життя дітей, яким ми допомагаємо завдячуючи Вашій участі, часто залежить виключно від наявності коштів на придбання ліків. Сподіваємось на Ваше чуйне серце!

Додаткову інформацію можна отримати за тел.\факс 57-31-47

Благодійний Фонд «Подаруй дитині життя» – звертається до Всіх кому небайдужа доля хворих дітей Буковини –  П Р И Є Д НУ Й Т Е С Ь !!!

Співорганізатори: УМВС України в Чернівецькій області,

Партнери: Колектив лікарів відділення дитячої кардіоонкогематології ЧОДКЛ №1, ЧФ ВАТ «Укртелеком», Обласний палац «Юність Буковини», Міській палац дітей та юнацтва, аптека «Гармонія» фармацевтична фірма «Вако».

Медіа патронат: Обласна державна телерадіокомпанія, радіостудія «Символи», МТРК «Чернівці», радіо «Блиск-FM», газети «Версії», «Буковинське Віче» та «Молодий буковинець», інформагентства «bukNews», «Букінфо».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *