Дідух «дістав» нардепа Ар’єва І «наїхав» на чернівецькі ЗМІ

Володимир Дідух, виконувач обов’язків президента МГО «Асамблея ділових кіл», лідер Соціально-Християнської партії запросив чернівецьких журналістів на прес-конференцію щодо подій навколо ТОВ «Комфорт» – є такий магазин на проспекті Незалежності. Ситуація там складна і заплутана – як і все, що стосується поділу та перерозподілу власності.
Зокрема, п. Дідух є засновником із статутною часткою 30%. 1998 року він викупив приміщення ТОВ «Комфорт» за 37 тис. дол.

Інформація ж, яку надав п. Дідух, не прояснила ситуацію. Він лише наголошував, що «потребує втручання органів правопорядку, які своєю бездіяльністю загострили ситуацію, так само як деякі місцеві ЗМІ». Далі йшов їхній перелік.

Пан Дідух називав себе помічником-консультантом народного депутата України Володимира Ар’єва, голови підкомітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Автор цих рядків зв’язалася з Володимиром Ар’євим у мережі Facebook. І ось яку відповідь отримала. Цитую:

«Ще торік я позбавив його права називатися моїм помічником-консультантом. Він вилучений зі списку позаштатних помічників, тож представляється незаконно. Прошу Вас, якщо можливо, опублікувати це у Вашій газеті офіційно. Бо він мене вже «дістав» – розвинув особливо бурхливу діяльність невідомого характеру після того, як був позбавлений звання помічника». Коментарі, як то кажуть, зайві.

Стосовно ж «Комфорту», то, щоби відновити роботу товариства, акціонери навіть погоджуються на те, аби повернути його державі. Принаймні Дідух заявив, що «як вирішить суд, так і буде». Міліція ж ситуацію не коментує.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *