Депутатська комісія з’ясує, хто та як працює

У Глибоцькому районі є кілька мостів, які без поточного ремонту невдовзі просто розваляться. Краще запобігти руйнуванню, ніж потім виділяти мільйони на їхнє відновлення. Про це депутатська комісія, за ініціативою голови, вже повідомляла листами і направляла навіть знімки цих мостів. Служба автомобільних доріг мала би відповісти, але мовчить, як води у рот набрала. Тож депутатська постійна комісія вирішила звернутися до прокуратури, яка  й нагадає Службі про обов’язок відповідати депутатам.

Зрештою, і це ще не все. У Сторожинці біля мосту вже 3 роки (!) стоїть техніка і сторож, який її охороняє, отримує зарплату. А пригнали техніку для того, зрозуміло, щоби ремонтувати міст… Знову ж таки, а чи не зняти гроші за зарплату та простій з керівника, який за це відповідає?

Щоби поліпшити результати депутатської праці, все той же непосидючий молодий депутат зі Сторожинеччини Руслан Мельник запронував заслухати також на вересневому засіданні начальника управління капітального будівництво області Валерія Карвацького, який зобов’язувався подавати інформацію про роботу свого відомства, але не тримає слова. Крім того, на депутатські комісії йшлося і про те, що варто друкувати на сайті обласної ради дані про відвідуваність депутатами сесій та засідань постійних комісій.

Вл.інф.

Від редакції:

Ця ідея нам сподобалася, адже відвідуваність депутатами сесій та комісій свідчить про те, як кожний з них переймається справами краю та його людей. Отож, невдовзі, після отримання відповіді на запит про інформацію, «Версії» почнуть друкувати цю інформацію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *