Депутати взялися за Обленерго

Усунення системних порушень у діяльності монополіста ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» на теренах краю  та рекомендації щодо внесення змін у чинне законодавство – такі завдання поставила перед собою на установчому засіданні Тимчасова контрольна комісія з вивчення критичної ситуації, пов’язаної з постачанням електроенергії та розрахунками за неї в Чернівецькій області, створена на останній сесії обласної ради. До комісії увійшли 14 депутатів.

– Ми достойно виконаємо свою роботу, щоби діяльність комісії відчули як клієнти, так і постачальники, – наголосив голова Тимчасової контрольної комісії облради Василь ВОРОБЧУК. – Співпрацюватимемо також з іншими обласними радами. Адже проблеми, що їх створює монополіст буковинцям, мають місце й у інших регіонах.

На першому засіданні, що відбулося позавчора, депутати спланували свою діяльність за напрямками, визначили відповідальних та обрали секретаря комісії. Ним став молодий енергійний депутат Михайло Павлюк.

Найперше члени комісії вирішили розмістити у районних та чернівецьких газетах оголошення про те, куди громадяни можуть звертатися зі скаргами та пропозиціями. У наступному числі газети опублікуємо телефони.

«Версії», як один із ініціаторів такої роботи, постійно висвітлюватимуть діяльність комісії.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *