Чернівці – перші в шоу «Україна чудес»

У Віталія Михайлішина «зник» піджак, а у Львові – люди

Чернівці стали першим містом із 9-ти запланованих, де відбулися зйомки шоу «Нового каналу» «Україна чудес» із кращими ілюзіоністами Росії – братами Сафроновими. Попереду ще 8 міст – Кам’янець-Подільський, Львів, Одеса, Ялта, Севастополь, Харків, Донецьк, Київ. Неймовірні легенди давно знайомих вулиць і площ, розказані за допомогою шокуючих трюків у виконанні братів Сафронових – ось що побачать глядачі в новому телевізійному сезоні 2012 року на «Новому каналі».

– Ми відкриємо вам таємниці ваших міст і покажемо, на що здатні самі, – кажуть ведучі. Упродовж трьох днів знамениті ілюзіоністи демонстрували чернівчанам свої дивовижні трюки, в основі яких були легенди міста, зокрема історія про те, як головну вулицю Чернівців – колишню Панську, а тепер імені Ольги Кобилянської – свого часу підмітали виключно букетами троянд.

За три дні перебування у Чернівцях, знімальна група побувала також у драмтеатрі, ЧНУ, Ратуші, на залізничному вокзалі. А мешканці міста стали свідками понад десяти трюків. Для реалізації деяких з них знадобилися навіть мадагаскарські таракани та локомотив.

– Незважаючи на холод, який стимулював якісну роботу, враження від міста виключно позитивні, – зізналися фокусники. – Нам дуже комфортно у Чернівцях. Нас привабили не тільки архітектура, а й люди.

За словами братів Сафронових, у Західній Україні буквально все насичено магією. Однак для авторських трюків, ілюзіоністи возять із собою спеціальне обладнання: скрині, старовинні дзеркала, набори карт та кольорових ниток.

В організаційних питаннях знімальній групі допомагала міська рада. Її секретар Віталій Михайлішин навіть узяв участь в одному з трюків ілюзіоністів. Для цього йому довелося роздягнутися. А «фокус» полягав ось у чому: Сергія Сафронова обмотали мотузками. Віталій Михайлішин власноруч зав’язав міцні вузли на ньому і накинув на ілюзіоніста свій піджак. Неймовірно, але факт – за кілька секунд піджак секретаря міськради був на ілюзіоністові під мотузками.

Продюсер шоу Олена Моторіна розповіла, що найближчими днями на знімальному майданчику буде задіяно вертоліт, а на жителів Львова чекає фокус із зникненням людей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *