«Битва націй» – екстрим-спорт

Перший міжнародний фестиваль історичної реконструкції Середньовіччя «Битва націй» триватиме від 30 квітня до 3 травня в стінах Хотинської фортеці за участі понад 50 клубів історичної реконструкції з різних міст і країн.

Як повідомили організатори, унікальний формат фестивалю передбачає цілковиту відсутність постановочних та відрежисованих боїв: баталії відбуватимуться винятково онлайн.

Організатори сподіваються, що «Битва націй» започаткує новий вид екстремального спорту – історичної реконструкції Середньовіччя.

Глядачі та учасники побачать не лише автентичні військові табори, побут, обладунки, озброєння та інші атрибути Середньовіччя, але й організовані в рамках фестивалю масові повноконтактні бої між національними збірними – у «Битві націй» зійдуться команди України, Росії, Польщі й Білорусі.

Атмосферу Середньовіччя підтримають майстер-класи з виготовлення середньовічних обладунків та зброї, навчання військової майстерності, курс старовинних танців, конкурси і концерти, фаєр-шоу та театралізовані вистави, стрільба з луків та арбалетів.

Заплановані також вистави та розважальні постановки в стилі Середньовіччя, в яких зможуть взяти участь гості фестивалю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *