Бик – реаліст і роботяга

Вже й люди західного світу, зустрічаючи Новий рік, шанують тварину – господаря наступного року. За східним календарем він починається 26 січня 2009 і закінчується 13 лютого 2010 року. Рік Коричневого Бика – другий у 12-річному циклі Землі і вважається сприятливим для жінок. У Земляному циклі поступово згасатимуть попередні кризи, принесені Вогневими роками.

Будь-який рік Бика обіцяє врожай і щедрий приплід. У цьому році добре братися до сільського господарства, впроваджувати новітні технології землеробства і тваринництва. У роки Бика, як правило, не трапляються природні катаклізми – посухи, гради, потрави. Навіть комахи та птахи поводяться сумирніше, ніби дотримуючись своєрідного нейтралітету. У такі роки вдало рухаються процеси загальнонаціональні, об’єднувальні.

Рік Бика складається сприятливо й для творчих особистостей, митців, майстрів і будівельників. Важко доведеться тим, хто не має роботи: наступає час у наполегливій праці реалізовувати плани, а не започатковувати їх. На зростання винагороди за працю розраховувати не доводиться, але свого не втратите. Покладатися у 2009-му краще тільки на себе, саме індивідуали знайдуть прихильників і гарний матеріальний врожай.

Соціальні проекти та демократичні перетворення цього року просуватимуться важко, бо активізуються ретрогради й консерватори – і зірки їм сприяють. Навіть у країнах з усталеною системою демократії влада береться до обмежень у громадських свободах. Розумні опозиціонери в такі роки послаблюють радикальну риторику. Уряди діють на користь народу немов би попри бажання самого народу – і діють дуже рішуче.

Тим, хто лиш починає кар’єру, 2009-го варто задовольнитися найнижчою посадою, тоді в наступні роки їхній послужний список почне відчутно вагомішати.

У рік Бика народжуються здорові, міцні діти, які не бояться життєвих труднощів. Краще за все дитині народитися в холодну пору року. А надто – після збирання врожаю, восени: така дитина не знатиме нужди ціле життя.

ОВЕН

матиме вільний вибір між «почити на лаврах» і підкоренням нових перспектив. Тільки не намагайтеся йти у владу. Вас не повинні «вибивати з ладу» справи ваших дітей, батьків, коханих, просто ви самі повинні відміряти зміст і рівень уваги оточенню. В кінцевому результаті це буде на користь і для ваших рідних. Матеріальні втрати цього року можуть бути спричинені кризовими ситуаціями з валютою, біржевими котировками, особисті – спробою сидіти на двох стільцях у любовних стосунках або курортним романом.

ТЕЛЕЦЬ

зловить удачу, коли він митець, дизайнер, власник квіткового чи ресторанного бізнесу. Юні Тельці повинні шукати власного місця. Прийняті рішення намагайтесь втілювати у життя. Вдалими будуть контакти з владою. Багатьом Тельцям удасться підвищити свій соціальний статус. Професійне зростання стримуватиметься сімейними обов’язками, тож беріть родичів у партнери. Навчіться відрізняти тих, хто потребує допомоги від тих, хто паразитує на вашій доброті. Катастрофічно не вистачатиме часу. Позбавтесь зайвих справ і речей .

БЛИЗНЮКИ

повинні позбавитися лінощів і набратися стрімкості, аби все задумане вийшло. Розширюйте горизонти – розумові та географічні. Активність і наполегливість – ключ до успіху, особливо там, де потрібно розпоряджатися інформацією. Більше дослухайтеся до інтуїції. В особистих стосунках зробіть наголос на романтичних поїздках, водночас використайте їх для пошуку іноземних партнерів, тільки не спокушайтеся перспективою пожити за їхній рахунок. Заважатимуть порожня метушня і прогалини в знаннях.

РАК

зможе трансформувати своє життя. Не дозволяйте чужим справам, навіть родинним, переважити ваше особисте. Фінансові проблеми спробуйте вирішити за рахунок кредитів чи спонсорів. Будьте гнучкі у справах, але не сваріться із законом. Життя вимагатиме від вас активності та щирості, уміння приймати допомогу і використовувати знання. Не надавайте переваги матеріальному в особистому і уникайте психологічних криз. Заважатимуть контрольні органи та податківці. Варто завершити справи, пов’язані зі спадком.

ЛЕВ

зустрічатиме нових людей, братиме участь у соціальних проектах. Відмовтесь від надмірного егоїзму та агресивності, аби не нажити безліч ворогів. У спірних питаннях на перший план висувайте справедливість. Цінуйте синицю в руках – практичний досвід і конкретні дії. Зірки сприятимуть тим особистим стосункам, де Леви щирі і чисті в помислах. Коли стосунки вичерпали себе, спокійно й розважливо поставте крапку. Негатив цього року – постійні проблеми із здоров’ям власним і близького оточення, безліч побутових справ.

ДІВА

вирушить до наступної стабільності й перемоги. Намагайтесь, проте, бути реалістом, не намагайтеся осягнути неосяжне. Уникайте проектів, де ви некомпетентні. Краще залучати спеціалістів. Ваша ініціативність і працелюбність будуть винагороджені. Варто зайнятися підвищенням комфорту. Натомість, внутрішні обмеження, відчуття самотності, відсутність віри – передвісники великих неприємностей. За повсякденністю не можна забувати про здоров’я. Вдалий період для лікування задавнених хвороб. У коханні – маса приємних моментів.

ТЕРЕЗИ

живуть, ніби граючись, хоча деякі речі вас не влаштовують. На успіх можуть розраховувати натури артистичні, навіть трохи наївні: спробуйте купити лотерейний квиток. Ті, хто мають дітей, зможуть оцінити наслідки своїх виховних зусиль. Романтичні пригоди на деякий час зведуть з праведного шляху. Важливо правильно поєднувати працю й відпочинок. Але не намагайтеся щось змінити у сімейному ладі, тим паче впливати на особисте життя своїх близьких, бо розбудите вулканічні пристрасті й позбавите себе надійного сімейного тилу.

СКОРПІОН

набуде ініціативи та самостійності. Гарних результатів досягнуть Скорпіони в медицині та будівництві, у соціальних проектах. Багато зусиль відволікатиме сімейна тема. Самотнім Скорпіонам час замислитися про створення сім’ї. Є перспектива покращити житлові умови або купити авто. Дуже актуальна тема кар’єри, професійного зростання. Слід гармонійно розподілити сили між домом та роботою і не допускати перекосів, інакше доля може зіграти з вами злий жарт і позбавити вас коріння. Застерігаємо також від шлюбів з іноземцями.

СТРІЛЕЦЬ

у дорозі, не лише до інших місць, але й до нових знань. Треба правильно розпорядитися власним потенціалом і утриматися від спокуси нічого не змінювати у житті. У поїздках не розбещуйте себе п’ятизірковими отелями, спробуйте усі принади туризму. У бізнесі відведіть місце родичам. Удача очікує в галузі інформації, якщо правильно її використовувати. Цілком допустимо, що з’являться нові люди, які відіграватимуть важливу роль у вашому житті. Хоча надмірний потяг до нових друзів або партнерів також загрожує неприємностями.

КОЗЕРІГ

повинен використовувати власну практичність і незалежність, хоча й не відходити від проблем оточення: рух до висот не повинен руйнувати все довкола. Бізнесовий ризик не завжди виправданий, краще поступово рухатися до мети. Політичні авантюри також не для вас. Утримайтесь від бажання щось різко змінити в особистому житті. Критично сприймайте пропозиції будь-якого змісту. Не концентруйтесь на власній персоні, навіть коли це стосується зовнішності, тим паче не переоцінюйте власні бізнесові можливості та розумові здібності.

ВОДОЛІЙ

матиме найсприятливіші умови, бо усі зіркові колізії цього року пов’язані з його сузір’ям. Головна тема року – партнерські стосунки. Ваша миролюбність і вміння «розрулювати» ситуації буде належно поцінована. Отримаєте змогу зробити все, що хочеться душі й серцю. А також розібратися нарешті з питанням, хто друг, хто ворог. Це також період змін у шлюбних стосунках: від досягнення стабільності до бурхливих розривів. Будьте обережні з ліками, кожного разу перевіряйте, який саме препарат ви приготувалися прийняти.

РИБИ

житимуть у нелегкий, але дуже цікавий період. Згадайте, що не хлібом єдиним живе людина. Вдалим буде рік для тих Риб, що правильно читатимуть містичні знаки. Молитва, медитації, спілкування з природою та музикою допоможуть вирішити сімейні та оздоровчі проблеми, не звертаючись до традиційної медицини. Можливе розкриття сенсорних здібностей. А Рибам-трудоголікам слід трохи уповільнити своє життя, бо проблеми із здоров’ям можуть збити вас з дистанції. І будь-якою ціною уникайте справ, пов’язаних з кризами.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *