Буковинським прикордонникам вручили посвідчення учасників бойових дій

У Чернівецькому прикордонному загоні відбулось урочисте вручення посвідчень прикордонникам, які отримали статус учасників бойових дій.

Сто сорок вісім охоронців кордону, що брали безпосередню участь в антитерористичній операції на сході дочекалися своїх посвідчень. Привітати чоловіків прийшли побратими, ветерани прикордонної служби та небайдужі Буковинці.

Більшість прикордонників у зоні АТО перебували торік. У цих мужніх чоловіків своя історія, кожен з них захищав кордони України у складі різних підрозділів.

Посвідчення учасника бойових дій військовослужбовцям загону вручали їх командири. ь.

«Всі ми захисники Батьківщини, тоді не думали про відзнаки чи пільги. Просто виконували поставлені завдання. Сьогодні, я з радістю вручав ці  посвідчення тим, з ким доводилося ділити один окоп, і приємно те, що держава не забуває своїх воїнів», – сказав перший заступник начальника загону – начальник штабу Володимир Гринюк.

Слід сказати, що за увесь час проведення антитерористичної операції вже майже 180 військовослужбовців Чернівецького прикордонного загону отримали статус учасника бойових дій, ще близько 250 прикордонників, незабаром отримають цей статус.

Про це повідомив Сергій Бровко, помічник начальника загону – начальник прес-служби.

SONY DSC

SONY DSC

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *