Буковина

Скинемось на Крим!

Зібрати книги для шкіл, бібліотек, дитсадків Севастополя закликала ОДА місцеві видавництва та усіх небайдужих. Літературу буде передано севастопольцям як подарунок на Великдень. Торік буковинці до Дня Святого Миколая офірували кримчанам понад 230 книг.

На мотоциклах до Європи

Рішенням конгресу Європейського Мотоциклетного Союзу та Міжнародної Мотоциклетної федерації Україні надане право на проведення цього року у Чернівцях етапів Чемпіонатів світу та Європи з мотоциклетного спорту.

Окультурилися!

Впродовж 2007 року бібліотеки області обслужили 45,3 тисячі користувачів. Бібліотечний фонд становить 645,5 тисяч примірників. Кінофільми показували 3 кінотеатри. Загалом відбулося 9261 сеансів, на яких побувало 242,5 тисячі осіб. Дохід від реалізації квитків –2,4 мільйони гривень.

До 600-річчя – нові ворота

На вул.Руській, 171 з’явилися ворота з логотипом «Чернівці-600». За словами господаря, старі ворота зносилися, тож вирішив встановити нові. У центрі воріт – логотип «Чернівці-600», зверху – 3 листочки, які нагадують малий герб України. Нижче розміщено символ добробуту – підкову.

Кредитує… споживач

Переважна більшість буковинців уклала з «Укртелекомом» договори про надання послуг на умовах кредитної системи оплати. Та, попри це, від жовтня 2007 року до рахунків на оплату філія вносила інформацію про рекомендований аванс чи абонплату за наступний місяць і включала їх до загальної суми оплати за отримані споживачем послуги. Більше того, Чернівецька філія ВАТ «Укртелеком» не роз’яснила споживачам необов’язковість сплати авансу ані в ЗМІ, ані в касах. Чернівецьке відділення АМКУ рекомендувало їй припинити такі дії з ознаками зловживання монопольним становищем, що й було зроблене.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *