Астропрогноз на жовтень

Фінанси

Фінансова стабільність очікує цього місяця на Близнюків та Козерогів. Добряче попрацювати доведеться Овнам, Терезам, Стрільцям, але під кінець місяця є сподівання на деякі надходження. Гарні перспективи в Раків та Левів: нові знайомства — усі «грошовиті». У Тельців та Скорпіонів виникне можливість для вдалих вкладень: не шкодуйте грошей на замислене. Дівам та Водоліям не щаститиме: першим через поспішність, другим — хтось заважає. І тільки Рибам не доведеться докладати зусиль: їм гроші дістануться від старшого родича або в якості гонорару.

Робота, кар’єра

Справи Овнів, Терезів, Стрільців покращаться за рахунок їхніх креативних проектів і раціональної організації бізнесу. Тельцям світить вдале партнерство. Для Близнюків з’явиться можливість перейти у вищий ешелон. Раки можуть погодитися на нову роботу, а Дівам цього робити не радимо. Дівам та Скорпіонам для здійснення наміченого знадобиться уся їхня дипломатичність. Левам доведеться попотіти: штурмом вершини взяти не вдасться. Козероги очікувані зміни знайдуть у поїздках і партнерстві. Водоліям у нових проектах дуже заважатимуть конкуренти. Рибам не варто перейматися чужими проблемами: працюйте на власний успіх.

Творчість

Овнам, Ракам, Стрільцям та Козерогам саме час спробувати себе у нових сферах творчості. Тельці та Риби будуть сильними у співтворчості. Близнюки можуть одержати перемогу на творчому конкурсі. Терези та Скорпіони накопичуватимуть інформацію для нового витка творчості. Гарні шанси на успіх у Дів та Риб – акторів або телеведучих. Леви та Водолії перебуватимуть у творчому простої на неозначений термін.

Кохання, родина

Романтичні стосунки в Тельців, Близнюків, Дів, Скорпіонів набувають стабільності і не варто псувати їх випадковими епізодами чи сварками. Критичні періоди очікують на Овнів у першій половині жовтня, Терезів – у другій половині, Водоліїв – увесь місяць. Радимо шукати компромісів! Щасливі знайомства і зміни в особистому можливі для Раків, Козерогів та Риб. В особистому Стрільцям варто бути реалістами: усі перешкоди вигадані. А Левів потягне на легкі пригоди: набридне штурмувати «незламні фортеці».

Оселя

У першій половині жовтня Овнам, Левам, Скорпіонам, Стрільцям та Рибам слід завершити ремонт чи облаштування житла. Найкращих результатів досягнуть при цьому Скорпіони та Риби. А Близнюкам і Дівам не радимо затівати ремонти. Для Тельців, Терезів та Козерогів придбане у жовтні житло буде вдалим. Зміна адреси з інших причин можлива для Раків та Водоліїв.

Здоров’я

Постійної уваги вимагатиме здоров’я Овнів і Дів: вони важко входитимуть в осінньо-зимовий період. Упертість і сварки псуватимуть нерви та стан здоров’я Тельцям і Водоліям. Гарний стан душі визначатиме здоров’я Близнюків і Раків. Левам варто тримати під контролем шлунок та нирки. Не підтвердиться попередній діагноз у Терезів. А Скорпіони можуть виявити в себе екстрасенсорні здібності. Стрільцям, Козерогам і Рибам на здоров’я скаржитися не доведеться, коли належним чином відпочиватимуть. До речі, Рибам не варто брати на відпочинок свою другу половинку.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *