Астропрогноз на листопад

Фінанси

Овни отримають зиск від неформальних стосунків у службовому середовищі. Примножать статки Близнюки та Козероги, у другій половині – Раки, останніх застерігаємо від невиправданого ризику. Власних інтересів варто дотримуватися Левам, Терезам і Водоліям, але не поспішайте, аби не втратити. Не надто сподобається фінансовий стан Тельцям. Але це не надовго, треба перечекати. Проаналізувати свої витрати варто Скорпіонам і Стрільцям: їхня скрута не від нестачі надходжень. Пильними у фінансових справах слід бути Дівам: велика ймовірність обману. У Риб будуть великі витрати, але… вистачатиме.

Робота, кар’єра

Кар’єрне зростання чи започаткування бізнесу «світить» Овнам, Ракам, Водоліям. Їм не варто звертати увагу на чиїсь заздрощі. Близнюкам можна взятися до зовсім іншої справи, навіть переїхати до іншого міста. Леви повинні переглянути «список» і відкинути нездійсненне. Тельцям і Дівам слід уникати конфліктів, інакше втратять роботу чи партнерів. Терезам варто відійти на другі позиції, а для Козерогів нині саме час ставати лідерами. У Скорпіонів справи буксують через непомірні витрати, а Стрільцям варто проявити повагу до начальства або влади. І тільки для Риб уся діяльність сконцентрується на вечірках та презентаціях.

Творчість

Овнам не варто чекати музи: творчість теж треба планувати. Критики помітять творчість Тельців і відзначать зростання майстерності в Раків. Близнюкам заважатиме творити необхідність вирішувати побутові проблеми. Настрій Левів слід негайно втілювати у мистецьких творах, а Терезам час вдосконалювати готові. Дівам краще відмінити творчі зустрічі, а Риби, навпаки, почуватимуться на них як «риби у воді». Скорпіони можуть перейти від окремих творів до масштабних проектів. Творчим Стрільцям радимо зосередитися на спостереженнях природи. Козероги можуть бути впевнені, що все розпочате нині, вийде. Водоліям краще не починати нових творів, а головне, не ділитися ні з ким планами.

Кохання, сім’я

Овнам і Скорпіонам у першій половині «світить» романтичне знайомство, в другій може виникнути службовий роман. Водоліям до нових знайомств варто поставитися критично, а любовні інтереси Риб повинні проявитися за кордоном. Тельці можуть познайомитися з людиною з великою різницею у віці. Близнюкам варто розвивати наявні стосунки в напрямку до шлюбу. Раків наздожене криза в особистих стосунках, у Левів нинішній роман завершується розривом. Дівам не радимо сваритися з рідними, може статися, що вони будуть єдині, хто вас підтримуватиме. Терези вирішуватимуть сімейні проблеми, а у Стрільців на сім’ю просто не буде часу.

Оселя

Овни, Леви, Скорпіони можуть закладати будівництво чи купувати житло, причому Левам захочеться пожити окремо від усієї великої родини. Стрільцям і Водоліям наразі не час для переїздів чи ремонтів, останнім навіть меблі пересувати зараз не радимо. Тельцям і Козерогам варто взятися до генерального прибирання, сховати на зиму літні речі, пересадити квіти. Коли маєте город – завершуйте осінні роботи на ньому. Терезам у створенні інтер’єру варто прислухатися до побажань коханої людини. Раків засмутить стан системи опалення в їхній оселі, Діви повинні утеплити в своїй оселі вікна і двері. А Близнюкам і Рибам на хатні клопоти часу просто не вистачатиме.

Здоров’я

Овни, Терези, Скорпіони та Водолії відчуватимуть дратівливість і втому, слід більше відпочивати. Тельці та Раки з осінніми недугами впораються швидко, коли тільки не «прокинеться» щось хронічне, а Дівам слід взагалі уникати застуди. Близнюкам дошкулятиме система травлення: припиніть безсистемне харчування. Левам краще за все відправитися до санаторію і ретельно виконувати там лікарські приписи. Стрільцям перш ніж братися до ліків варто проаналізувати причини власного поганого настрою. Одужанню Козерогів дуже сприятиме душевний спокій у сім’ї. Риб може підвести зануреність у світське життя: пропустять перші симптоми хвороби.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *