Астропрогноз на листопад 2010

Фінанси

Для більшості знаків листопад з точки зору фінансів – проблемний. Овнам і Дівам не слід ризикувати, а Скорпіонам рекомендується на цей місяць довірити фінанси жінці. Тельцям і Козерогам взагалі не рекомендуємо приймати фінансові рішення. У Близнюків, Раків і Левів то густо то пусто: заробітки не встигають за потребами. Терезам допоможуть рідні або вдале розміщення інвестицій. Стрільцям, крім обережності, радимо вчасно віддавати борги. Фінансовий стан Водоліїв трохи покращиться, але варто готувати НЗ на майбутнє. І тільки Риби почуватимуться у фінансах комфортно.

Робота, кар’єра

Овни та Водолії вдало вирішуватимуть кар’єрні питання, якщо уникатимуть інтриг. Тельцям час розвивати приховані здібності й займатися миротворчістю в колективі. Близнюки для кар’єрного зростання повинні набувати нових знань, а Раки та Діви – уникати поїздок і навести лад у паперах. Леви та Скорпіони відчують неприйняття з боку керівництва, хоча колектив їх підтримує. У Терезів все буде добре, коли не захопляться безнадійною справою. Впевненість Стрільців підкоряє вершини, але їм варто підкреслювати власні чесноти і приховувати недоліки. Козероги та Риби не повинні розкривати свої плани, щоби хтось не перехопив ініціативу. І всім радимо виконувати обіцяне.

Кохання, родина

Овни потерпатимуть від ревнощів, варто зменшити гульки й більше уваги приділяти родині, особливо дітям. Тельці та Діви експериментують, але радимо не вдаватися до крайнощів. А родичам час натякнути, що в них є свої турботи. Близнюків, Левів та Козерогів захопить вир нових знайомств, а діти нагадають про давні обіцянки. Перед Раками, Скорпіонами та Водоліями постане вибір між роботою та особистим. Не варто згадувати старі образи, бо все піде другим колом. У родині Терезів можливі сварки через гроші, а дітям потрібен особистий приклад, тож уважайте! Стрільцям сім’я забезпечуватиме надійний тил, але наймолодші потребуватимуть уваги. Риби не повинні брати на себе ініціативу в коханні і намагатися допомогти усій рідні.

Оселя

Овнам та Скорпіонам час більше уваги приділяти домівці. У Тельців збільшаться можливості з облаштування житла, а Терези не зможуть собі цього дозволити. Близнюкам і Стрільцям доведеться займатися ремонтом не з власної ініціативи. Ракам і Козерогам варто здійснити генеральне прибирання, але не ремонт. Леви можуть розширяти житло. Дівам світять розборки з сусідами. Водоліям варто будуватися «на паях», а Рибам і так усе згодиться.

Здоров’я

Слабкі місця Овнів – застуди та травлення, варто бути обережними в поїздках, споживати більше овочів і фруктів, більше рухатися, пити лікувальні чаї і підтримувати гарний настрій. Тельцям, Близнюкам, Ракам і Дівам час відвідати стоматолога, слабке місце – сечовий міхур, не переохолоджувати ноги. Більше споживати клітковини, м’ясо замінити горіхами та рибою, займатися у фітнес-клубі. Помічні водні процедури. Терезам радимо уникати гірської місцевості та високих поверхів, варто знімати стреси розвагами та душем, уникати застуд і потішити щитовидку морепродуктами. У Скорпіонів та Козерогів під загрозою верхні дихальні шляхи, застуди несуть ускладнення. Зміцнюйте імунітет і контролюйте тиск крові. Стрільцям варто бути обережними з електроприладами і уникати сечостатевих інфекцій. Радимо більше рухатися і не набирати ваги. Водолії та Риби повинні більше уваги приділяти ендокринній системі, зміцнювати імунітет і відмовитися від алкоголю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *