Александров ралі

13 серпня 2011 у місті Чернівці фінішуватиме 5-Й Етап Чемпіонату України з ралі «Александров ралі». Фінальна швидкісна ділянка проходитиме центральними вулицями міста (карта-схема додається). 13.08.2011 буде перекрито рух  транспорту  відповідно до маршруту( див.карту-схему).З 6.00 до 14.00 год. центральною частиною міста курсуватиме лише громадський транспорт, а з 14.00 до 19.00 год. рух транспорту у центрі Чернівців буде повністю перекритий. Зони розміщення глядачів – Соборна,Центральна та Театральна площі.Орієнтовно, з 18.30 до 22.00 на Соборній площі відбудеться урочисте нагородження учасників та переможців ралі, святковий концерт та феєрверк.Буде здійснено повне перекриття руху транспорту на ділянці Соборної площі:

-для громадського транспорту з 14.00 до 19.00 год.

-для приватного транспорту з 14.00 до 22.00 год.

Прохання до мешканців та гостей міста – прибрати свої автомобілі з території проведення  фінальної ділянки ралі (див.карту-схему), уважно пильнувати своїх дітей та тварин, не вживати алкогольні та слабоалкогольні напої в скляніЙ тарі, під час проведення заходу на Соборній площі.

Будь-яке пересування дорогами швидкісної ділянки під час проведення фінального етапу ралі є вкрай небезпечним і суворо забороненим!

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Адже прийняття цих престижних змагань є чудовою можливістю для Чернівців яскраво засяяти на спортивній та туристичній мапах світу.

Дякуємо за розуміння!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *