Агресивна лірика творитиме милосердя

– Що таке агресивна лірика? На кого розрахована твоя творчість?

– Мої пісні розраховані на старших людей, вони «агресивно-серйозні», можливо, трохи незвичні для сприйняття. Сам пишу вірші і музику, граю на гітарі. Втім, моя творчість – не лише пісні. Пишу ще й п’єси. У майбутньому хочу бути керівником театральної студії. Закінчую училище мистецтв ім. Воробкевича за спеціальністю «Режисура», вступатиму до Рівненського державного гуманітарного університету на кафедру театральної режисури. Родом я з Хмельниччини, тривалий час жив на Херсонщині, але хочу залишитися у Чернівцях. Цьогоріч переміг на конкурсі співаної поезії. Як на свої 22 роки, життям задоволений.

Ігор Андроник

– Як виникла ідея концерту?

– Ідею благодійних виступів підтримую вже давно, – розповідає Ігор. – До цього я і мої друзі давали концерти в інтернаті для людей похилого віку на вул. Фастівській та в будинку культури в Садгорі. Глядачі гарно нас сприймали, шкода лише, що їх було там не дуже багато. Думаю, цього разу публіки буде більше.

Групу, з якою виступаю, зібрав буквально з вулиці. Один з гітаристів – мій друг, а іншого почув просто на вулиці. Підійшов до нього і кинув йому в капелюх записку зі своїм номером телефону і пропозицією. Він відгукнувся, а потім привів ще й свого друга – ударника. Щоправда цього разу той гратиме на перкусії, бо ж барабани в Органному залі не поставиш. Гратимуть також контрабас і сопілка, будуть 2 дівчини – бек-вокалістки.

– Окрім концерту Ігоря Андроника, фонд «Подаруй дитині життя» має кілька нових проектів, – розповідає новий голова правління Фонду Олександр ЗАГАРІЯ, якому засновник і попередній голова Фонду Франц Федорович, нині заступник губернатора, передав свої повноваження. 31 травня у відділенні кардіоонкогематології обласної дитячої лікарні відбудеться свято до Дня захисту дітей. Незабаром стартують також теле- і радіо марафони зі збору коштів. Плануємо й спільну акцію з компанією МТС, суть якої полягатиме у переказі коштів за допомоги SMS-повідомлень.

 Учора на Центральній площі Чернівців нас підтримував особовий склад 300-го полку. Тому для усіх небайдужих нагадуємо наші реквізити:

Р/Р 26005301082843 у відділенні Чернівецької дирекції АКБ «Форум», МФО 322948, код ЄДРПОУ 21574573. 

Адреса Фонду: Чернівці, вул. Гоголя, 12.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *