«Ти моя любов» – ювілейний концерт дуету «Писанка»

12 лютого 2023-го у Чернівецькій обласній філармонії імені Д.Гнатюка відбувся концерт народних артистів України Оксани Савчук та Івана Кавацюка «Ти моя любов». Концерт приурочили до ювілею від дня народження Оксани Савчук.

Привітати артистку зі святом прийшли друзі, колеги, рідні, шанувальники таланту дуету «Писанка».

Народні артисти України, лауреати міжнародної премії «Дружба», літературно-мистецької премії ім.С.Воробкевича, нагороджені медаллю «Божої Матері», орденами «За заслуги» ІІІ ступеня та Княгині Ольги, знаком «Відмінник освіти України», почесні громадяни Буковини, м.Кіцмань, нагороджені відзнаками «За заслуги перед Коломийщиною», «На славу Чернівців», медаллю «За благодійну діяльність», грамотою та медаллю Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом».

З давніх-давен пісня для нашого народу була оберегом. Починаючи з маминої колискової, вона супроводжувала кожного упродовж усього життєвого шляху, закликала весну та кохання, просила в долі щастя для молодят та здоров’я і достатку для усієї родини, втілювала сум та біль, дарувала втіху та розраду. Під час війни пісня, народне мистецтво піднімає бойовий дух.

Дякуємо за українську пісню, за талант, натхнення, патріотизм, за прекрасний концерт. Дякуємо ЗСУ за мирне небо над Чернівцями. Більше фото з концерту за посиланням – «ТИ МОЯ ЛЮБОВ» – ДОБРО І СИЛА ВІД ДУЕТУ «ПИСАНКА»…

Браво, шановні Оксана Савчук та Іван Кавацюк!

©Тетяна Спориніна,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *