«Тінь на порозі»: містика й насилля, творчість і промоція

 

У Целанівському літературному центрі Чернівців відбулася презентація дебютної книжки Нати Гриценко, яка вийшла друком завдяки співпраці авторки з Літературною агенцією «Acris», яка допомогла доопрацювати текст, знайшла для нього видавництво та займається її промоцією.

За професією Ната Гриценко – педагог, музичний критик та музикознавець, а за покликанням – письменниця. Цікавиться аналітичною психологією, етнографією, контркультурою, коміксовою та кіноестетикою. Опікується тематичним порталом “Khatacomb” і власним гуртом “Casa Ukrania”.

Молода письменниця розповіла про головних героїв та ідеї твору.

«Тінь на порозі» – це міське фентезі, яке поєднує пригодницький сюжет з глибинною психологією та порушує важливі світоглядні теми. Головний герой – проблемний хлопець, що виріс у деспотичній сім’ї, тікає з дому, та головне, що він бачить і чує таке, чого не бачать і не чують інші… Як каже авторка, у сюжеті стирається чітка межа між добром і злом, тож герой коливається, на чию сторону стати. Оскільки Ната, крім письменницької та педагогічної діяльності, займається ще й музикою, саме музика відіграє одну з вирішальних ролей в житті головного персонажа. Над книгою авторка працювала близько двох років і зізнається, що довелося опрацювати величезний обсяг інформації з різних галузей знань. Наостанок Ната Гриценко повідомила, що її нову книжку можна очікувати вже наступного року.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *