Стартував XX ювілейний фестиваль «Осінні барви Буковини 2023»

11 жовтня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась церемонія відкриття ХХ Всеукраїнського фото- та кінофестивалю «Осінні барви Буковини 2023».

Цьогоріч у Фестивалі участь взяли команди юних фото- та кіноаматорів з 84 закладів системи освіти та культури 21 області України. На розгляд професійного журі фестивалю було подано понад 700 фоторобіт у 9 жанрах і 119 кіноробіт у 7 жанрах. За результатами оцінювання відібрано 100 конкурсантів, які пройшли на очний етап Фестивалю.

Організаторами Фестивалю є: Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Департамент освіти і науки Чернівецької ОВА, Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді та Громадська організація «Медіастудія «АІДА». Партнери фестивалю: Дитячий фонду ООН (ЮНІСЕФ), мережа магазинів «ТАНО-Чернівці», Благодійний фонду «Об’єднані перемагати», Товариство «Трембіта», Міжнародна благодійна організація “World Vision International”.

Участь у заході та нагородженні найкращих робіт взяли Юлія Грицку-Андрієш-заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації; Оксана Гринюк-заступниця директора Департаменту освіти і науки ЧОВА; Юрій Демедюк-заступник Українського державного центру позашкільної освіти; Віталій Голубєв-секретар Національної спілки журналістів України, засновник Школи універсального журналіста та всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!»; Володимир Войтенко-голова правління Спілки кінокритиків України. Всіх переможців у номінації «Кінороботи» та «Фотороботи» можна подивитися за посиланням «Осінні Барви Буковини – 2023». Вітаємо!

Упродовж трьох наступних днів триватимуть майстер-класи від фахівців фото та кіноіндустрії. Окрім цього, конкурсанти матимуть змогу відвідати музеї, ознайомитися із мистецькими і культурними традиціями та  звичаями  Буковини. 

Незабутні враження, нові знайомства, плани, мрії, емоції. Дякуємо ЗСУ за мирне небо! Попереду продовження фестивалю «Осінні барви Буковини 2023»… Успіхів і перемог!

©Тетяна Спориніна, фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 коментарі “Стартував XX ювілейний фестиваль «Осінні барви Буковини 2023»”