«Промінь Надії» зігрів теплом дітей, позбавлених батьків

Втілення мрій двадцяти вихованців обласної школи-інтернату відбувалося просто на сцені Літнього театру Центрального парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка. За доброю традицією, свято проводилося у День матері, а зігрівали учасників батьківським теплом і турботою члени міського клубу «Успішна чернівчанка».

Під час V фестивалю «Промінь надії» глядачі та учасники встигли, не виходячи з зали, побувати у стародавній Греції, на фінальному матчі Євро 2012, на концерті Майкла Джексона і навіть прогулятися вуличками маленького Парижа. Всі творчі номери учасники готували разом зі своїми наставницями – чернівчанками, що в різні роки отримали титул «Успішних пані». У перервах між виступами учасників свої пісні присутнім подарували зіркові гості фестивалю солістка ансамблю збройних сил України, народна артистка України Христина Охитва, відомий шансоньє Богдан Ластівка.

Після закінчення творчої частини дітлахи отримали численні подарунки від спонсорів та організаторів фестивалю: спортивні костюми, МР3-плеєри, сертифікати на розважальні атракціони, солодощі та косметичні подарунки. Клуб «Успішна Чернівчанка» одягнув хлопців у костюми та сорочки, в яких вони виступали, і подарував футбольні м’ячі. Від спонсорів дівчата отримали вечірні сукні, а всі учасники – взуття. Кошти ж, зібрані за реалізацію благодійних квитків, традиційно були перераховані на накопичувальні рахунки учасників фестивалю – по 1000 гривень кожній дитині. А наприкінці свята на всіх очікував найголовніший сюрприз – ювілейний торт.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *