Про малу сцену театрали… мріють

Торік Чернівецький театр заробив на 100 тис. грн більше, ніж за попередній. А саме – 1 млн. 147 тис. грн. Цю суму театрали отримали від продажу власних квитків та за здачу приміщення в оренду, – повідомив Юрій МАРЧАК, директор театру.

– За нашим статутом ці кошти будуть витрачені на благоустрій приміщення. Звісно цих грошей все одно не вистачає, тож директор сподівається на допомогу чиновників та меценатів. Пан Марчак зазначив, що з їхньою допомогою цього року планують замінити дерев’яні вікна на пластикові та замінити вентиляційні системи, опалення та водяні труби.

Щодо творчих планів, то у цьому році театр планує збільшити кількість вистав та збільшити кількість глядачів. Планується три прем’єри, перша – це притча «Лавина», яка буде представлена глядачу вже з 28 січня, а також вистава «Шельменко денщик» та дитяча казочка «Ще раз про Червону шапочку». Планують також роботу із запрошеним режисером Віталієм Денисенком, який працює у Запорізькому театрі. Він ставить вистави по всій Україні. Ці три прем’єри будуть представлені любителям театру до завершення нинішнього сезону.

А ще, за словами художнього керівника Людмили Скрипки, театрали мріють про затишний буфет та «малу сцену» на третьому поверсі…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *