Новорічний «Світ краси»

mini-miss-1

mini-miss-2

Ювілейний, 30-й, проект дитячої модельної агенції й торгової марки «Step by Step» – фестиваль-конкурс «Міні світ краси Буковини-2009» запросив до дивовижного світу дівочої краси і талантів, де серед учасниць фестивалю у 4-ох вікових категоріях було обрано найчарівніших, найграціозніших, найталановитіших дівчат Буковини року 2009-го. Вперше обрано «Маленьку королеву» конкурсу, яка отримала право, так само як і решта переможниць, представляти Чернівці на V ювілейному фестивалі-конкурсі «Міні світ краси України-2010», який відбудеться 6 червня 2010 року в Чернівцях.

Організатор фестивалю-конкурсу «Міні світ краси Буковини 2009» – торгова марка і дитяча модельна агенція «Step by Step», яка в листопаді відсвяткувала свій день народження. Вісім років тому листопад започаткував здійснення багатьох дитячих казкових мрій. Саме він змінив їхнє буденне життя. Конкурси, фестивалі, відео- та фотозйомки, журнали та каталоги, подіуми та сцена – цим живуть тепер модельки агенції, яких упізнають не тільки на Буковині, а й за її межами.

Завдяки модельній школі та професійним викладачам, ці діти значно відрізняються від своїх однолітків не тільки зовнішнім виглядом, інтелектуальним розвитком, але й упевненістю в собі. Здобуті навички дозволяють їм вільно спілкуватися, впевнено поводитись перед камерами та стильно одягатися.

Високого рівня та визнання модельна агенція досягла завдяки організації фестивалів і конкурсів. Доказ – реєстрація «Step by Step» як торгової марки. За 8 років проведено 30 конкурсів та фестивалів, з них 4 – всеукраїнських, створено 3 телепроекти: «Фейс-контроль», «Міні-мікс» та «Фешинка». Дитячу школу «Step by Step» закінчили сотні дівчаток і хлопчиків, агенція впевнено крок за кроком створює цікаві проекти та відкриває нові юні таланти.

А 6 червня 2010-го «Step by Step» запросить маленьких та юних красунь з усієї України до Чернівців на V ювілейний фестиваль-конкурс «Міні світ краси України-2010», який відбудеться у Літньому театрі Парку культури та відпочинку ім. Шевченка. П’ятий фестиваль і 5 чернівчанок зустрінуть в нашому місті красунь з усієї України!

«Королеву» подарувала Мері Попінс

Кращих з кращих цього вечора обирало доросле й дитяче журі: успішні пані Чернівців, бізнесмени, а також юні красуні – переможниці попередніх конкурсів «Міні-світ краси Буковини». Учасниці дійства підготували творчі вокальні, танцювальні та комічні номери, дефілювали в національних костюмах і дитячих вечірніх сукнях. Поки журі визначало переможців, гостей свята розважали юні таланти Буковини.

Без нагороди не залишилася жодна учасниця, адже номінацій було безліч: «Міс Дружба», «Артистичність», «Грація», «Маленька леді», «Талант», «Неповторність»… 14 дівчаток запросили до участі в телепроекті «Фешинка». Насамкінець визначили п’ятірку найкращих, які представлятимуть Буковину на ювілейному «Міні-світі».

«Гран прі» у віковій категорії 5-7 років здобула 5-річна Евеліна Якобишена, вихованка ДДУ № 25.
Дівчинка захоплюється танцями, малюванням, пробує складати вірші. «Невгамовне курчатко» в її виконанні розвеселило усіх присутніх.

У віковій категорії 8-10 років перемогла 10-річна Христина Червенюк, учениця ЗОШ №31. Дівчинка займається вокалом, тож на конкурсі професійно виконала пісню «Буковинська родина». Любить танцювати, веде рубрику «Музична скринька» в телепроекті «Міні-мікс».

Найкращою у віковій категорії 11-12 років стала 12-річна Ірина Любчинська. Вона навчається у школі № 37, професійно займається вокалом, любить танцювати.

У віковій категорії 13-15 років перемогла 13-річна Яна Таранюк, учениця ЗОШ №11. Вона співає у студії «Шанс», вивчає іноземні мови у центрі «Асап». Яна зачарувала публіку романтичною піснею «Hero».

І нарешті «Маленькою королевою» фестивалю стала 8-річна Вікторія Стеблей, вихованка гімназії №1, яка над усе любить танці. Перемогу їй принесла добра чарівниця Мері Попінс, образ якої вона втілила на сцені.

Лєра ЯСНИЦЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *