Злочини та події на Буковині 13 січня

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 24 злочини. Зокрема, 1 грабіж, 10 крадіжок, 2 випадки вилучення зброї та боєприпасів, 7 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, 1 злочин по лінії економіки. 16 злочинів правоохоронці Буковини  розкрили.

До Садгірського райвідділу міліції звернувся 26-річний житель села Чорнівка Новоселицького району із заявою про те, що на вулиці Перемоги обласного центру троє невідомих відкрито заволоділи його мобільним телефоном “Самсунг SG-880”, вартістю 1850 гривень. Вжитими заходами співробітники карного розшуку райвідділу міліції встановили за скоєне 22-річного, 24-річного та 28-річного жителів Новоселицького району. Речовий доказ вилучено.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів працівники карного розшуку Сокирянського райвідділу міліції на одній із вулиць районного центру затримали 44-річного жителя міста Хотин, у якого виявили та вилучили 30 грамів коноплі. Проводиться перевірка.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 460 порушень Правил дорожнього руху, з яких 23 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *