Загинув син генерала Миколи Салагора

9 січня в Кельменцях у власному будинку знайдено тіло 26-річного сина генерала Миколи Салагора, начальника реорганізованої Вадул-Сиретської митниці.

Загиблий служив у підрозділі прикордонного загону. Обставини смерті доволі загадкові. Офіційна причина – отруєння чадним газом через порушення правил користування пічним опаленням. Ознак пожежі не виявлено.

Тим часом, Чернівцями ходять різноманітні чутки. Головне питання: чи був це дійсно лише нещасний випадок. Подейкують, що знайшли шмат шиферу, який перекривав чи то димохід, чи то вентиляційну систему…

Нібито саме того вечора сталося загоряння і в будинку, де живе п. Салагор у Чернівцях. Його сусідка вийшла на балкон пізно ввечері й побачила, як щось тліє  під дахом. На місце прибули МНС-ники, ліквідували загоряння, усе перевірили й дійшли висновку: хтось з сусідів «дідівським» методом крав електрику, що й спричинило замикання.

Та за інформацією МНС, жодної пожежі за зазначеною адресою цими днями не зареєстровано. А на запитання про шифер відповіли, що слідство ведуть у міліції.

Нагадаємо: Микола Салагор нещодавно публічно заявив, що в Україні відбувається «прихватизація» митниці і оскільки він намагається протистояти цьому, чиниться тиск  на нього  та людей з його оточення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *