За минулу добу на Буковині сталося чотири ДТП, дві – смертельні

Слідчі поліції за всіма фактами розпочали кримінальні провадження та встановлюють обставини аварій. Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися правил безпеки на автошляхах.

Уранці 1 травня в селі Дубівці Чернівецького району 31-річний житель села Веренчанка, керуючи автомобілем «Opel Vivaro», виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мотоциклом «БМВ».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліста, 31-річного жителя міста Боярка Київської області, з політравмою госпіталізували до лікарні.

Цього ж дня в селі Лукавці Вижницького району 32-річний місцевий житель, водій мопеда «Альфа», виїжджаючи з прилеглої вулиці, не надав перевагу в русі та зіткнувся з легковиком «ВАЗ-2106» під керуванням 20-річного односельчанина.

Внаслідок зіткнення травмувалися двоє пасажирів мопеда. Неповнолітніх хлопців, віком 9 та 12 років, доправили до лікарні. Медики діагностували у обох потерпілих травми голови та забій черевної стінки. Поліцейські Вижницького районного відділу поліції встановили, що водій мопеда на момент аварії був в стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна ДТП сталася по обіді в цьому ж селі. 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Fiat», не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та допустив перекидання транспортного засобу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав травми не сумісні з життям.

Крім цього, у вечері 1 травня в селі Магала Чернівецького району 18-річний водій авто «Volkswagen», житель села Бояни, не обрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на велосипедиста. Від отриманих в результаті аварії травм, 64-річний місцевий житель загинув на місці події.

Слідчі поліції за всіма фактами дорожньо-транспортних пригод внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та призначили низку експертиз для встановлення обставин ДТП.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *