З каплички викрала три ікони

Чернівецька область. Зведення на 4 березня 2009 року

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 9 злочинів. Зокрема, 1 грабіж, 4 крадіжки, 1 шахрайство, 1 злочин по лінії економіки. 8 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

38-річна чернівчанка звернулася до Шевченківського райвідділу міліції та повідомила, що невідомий шляхом пошкодження вхідних дверей, проник у її квартиру, звідки викрав ноутбук та алкогольні напої на загальну суму 5000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції за скоєне встановили та затримали 26-річного жителя обласного центру. Речові докази вилучено.

До Садгірського райвідділу міліції звернулася 50-річна місцева жителька із заявою про те, що невідома особа шляхом вільного доступу, з каплички, яка знаходиться по вулиці Хотинській міста Чернівці викрала три ікони загальною вартістю 900 гривень. Вжитими заходами по «гарячих слідах» співробітники ВДАІ УМВС за скоєне затримали 62-річну жінку без постійного місця проживання. Речові докази вилучено.

В селі Данківці Хотинського району у власному будинку покінчив життя самогубством, через повішання, 51-річний чоловік. Поверхневим оглядом слідів насильницької смерті не виявлено. Труп направлено на СМЕ.

У лісі неподалік села Білий Потік Путильського району, 46-річний тракторист Путильського лісництва керуючи трактором ДТ-55 під час вивезення лісодеревини допустив перекидання трактора. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер в центральній районній лікарні.

За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в якій два учасники дорожнього руху травмовані.

49-річний чернівчанин керуючи автобусом «Богдан», на вулиці Червоноармійській обласного центру допустив наїзд на пішохода 14-річну місцеву жительку. В наслідок ДТП дівчина зі струсом головного мозку та тріщиною кісті руки госпіталізована до лікарні швидкої медичної допомоги.

На одній із вулиць села Вашківці Кіцманського району, 37-річний кіцманчанин, керуючи автомобілем «ІЖ-2727», не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля. В результаті ДТП чоловік із закритою черепно-мозковою травмою доставлений до Вашківецької лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 536 порушень Правил дорожнього руху, з яких 23 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *