У Хотині «накерували» на понад 600 тис. грн

Фінансових порушень виявлено  на загальну суму 625,2 тис.грн, в тому числі незаконних та нецільових витрат 102,9 тис. грн, на 512,3 тис. грн. інших фінансових порушень. Ще  10 тис. грн втрачено через неефективні управлінські дії.

97 тис. грн із загальної суми переплачено за роботи з благоустрою або ремонти: до актів виконаних робіт включено оплату за роботу тракторів, які… не використовувалися, або роботи, які не виконувалися. Серед «ощасливлених» Хотинською міською радою виконавців та підрядників Хотинське ВУЖКГ, ПП Гордашов, ПП Бондар, КП «Хотинтепломережа»

Найбільша «фішка» – непроведення вчасної індексації вартості будівлі міської ради та приміщень ДНЗ: тут різниця набігла на понад півмільйона гривень.

10 тис. грн намагалися «списати» на розробку бізнес-плану співробітництва з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, однак обласні контролери-ревізори жодних слідів такої співпраці не виявили!

Складено протоколи про адмінпорушення, введені обмеження на операції з бюджетними коштами, зменшені бюджетні асигнування. Готуються матеріали для районної прокуратури, – повідомили в прес-службі КРУ в Чернівецькій області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *