У Чернівецькій області зареєстровано 9 злочинів

Чернівецька область.Зведення на 1 березня 2009 року

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 9 злочинів. Зокрема, 5 крадіжок, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків, 1 заволодіння транспортним засобом, 1 нанесення тілесних ушкоджень та 1 шахрайство. 5 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

В селі Романківці Сокирянського району у власному господарстві покінчив життя самогубством, через повішання, 70-річний чоловік. Поверхневим оглядом слідів насильницької смерті не виявлено. Труп направлено на СМЕ.

За минулу добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху травмований.

Неподалік села Селище Сокирянського району 22-річний житель міста Сокиряни, керуючи автомобілем «Опель-Кадет», не впорався з керуванням, з’їхав в кювет де зіткнувся з деревом. В результаті ДТП водій із закритою черепно-мозковою травмою, забійними ранами голови та струсом головного мозку госпіталізований до Сокирянської центральної районної лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 627 порушень Правил дорожнього руху, з яких 23 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *