Шахрайство: Робота в США за 450 доларів

Столичним УБОЗом в шосте затримано керівника ТОВ «Агенція по підбору персоналу «Джефферсон і МакКензі»

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в м. Києві спільно зі слідчими столичної міліції в шостий раз затримали в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України (терміном на троє діб) керівника ТОВ «Агенція по підбору персоналу «Джефферсон і МакКензі» К. Правоохоронці підозрюють його в учиненні злочинів, передбачених ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Учора ввечері суддя Голосіївського районного суду міста Києва Наталія Чередніченко обрала затриманому міру запобіжного заходу підписку про невиїзд. Таким чином громадянина К. судові органи Києва звільнили з під варти в п’ятий раз.

Нагадаємо, що громадянину К. УБОЗ Києва та слідчі інкримінують створення організованого злочинного угруповання, яке займалося шахрайством під прикриттям фірми «Агенція по підбору персоналу «Джефферсон і МакКензі». За 450 доларів США зловмисники обіцяли громадянам України роботу в США, зокрема (домогосподарками, вихователями дітей тощо). За ці кошти бажаючим виїхати на роботу за кордон обіцяли переліт за океан, медичне страхування і майбутню високу заробітну плату. Таким чином шахраї ошукали 1857 громадян, «заробивши» понад 4 мільйони гривень.

Столичні правоохоронці і надалі наполягатимуть на арешті організатора ОЗГ.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *