Прикордонники затримали контрабандистів на позашляховику британської реєстрації

На Буковині у горах прикордонники затримали контрабандистів. На позашляховику підвищеної прохідності вони намагалися доставити контрабанду до кордону. Проте плани довелось змінити – їх відкоригували прикордонники Чернівецького загону разом з оперативними співробітниками та військовослужбовцями спецпідрозділу «ДОЗОР» Держприкордонслужби.

Правопорушників зупинили на околиці села Їжівці Сторожинецького району. Вони прямували автомобілем  підвищеної прохідності «Джип Гранд Черокі» британської реєстрації. В авто їхало двоє громадян України. Везли майже 1500 пачок сигарет без марок акцизного збору.

Один із затриманих чинив опір правоохоронцям, тому окрім протоколів  за ст.202 КУпАП(порушення прикордонного режиму), на нього ще складено протокол за ч.1 ст. 185-10 КупАП (злісна непокора).   Спеціальні заходи з пошуку причетних осіб тривають. Сигарети доставлено у відділ прикордонної служби. Наразі планується їх передача представникам ДФС.

Крім того, до ДФС направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відділ комунікацій зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *