Причеп замість ясел

39-річна буковинка народила потай вдома, загорнула немовля у поліетиленовий пакет і заховала у смітті на тракторному причепі – повідомили у Секторі зв’язків із громадськістю УМВС в Чернівецькій області.

59-річний газда, мешканець Атак на Хотинщині, вийшовши вночі на вулицю, почув дитячий плач. Чоловік пішов на звук і у тракторному причепі зі сміттям знайшов… новонароджене немовля. Відтак викликав міліцію та медиків.

Правоохоронці встановили породіллю – 39-річну сусідку чоловіка. Жінка пояснила, що народжувала вдома і дитина нібито з’явилася на світ без ознак життя.

Горе-мати не знайшла нічого кращого, як винести немовля у поліетиленовому пакеті на сміття. До ранку дитя точно не дожило б, якби не нагодився сусід.

Наразі дитинка і породілля перебувають у пологовому відділенні Хотинської ЦРЛ.

А слідство має встановити, чому породілля так вчинила із новонародженим. Боялася людського осуду? Не має змоги виховувати малюка? Таке враження, що про будинки малютки вона нічого за майже 40 років життя не чула.

Однак, коли Господь зберіг малюкові життя у новорічно-різдвяний період, сподіватимемося, що він виросте і буде щасливим.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *