Нічне життя повне злочинів?

 

Комендантська година: сиди вдома, дитино!

Із введенням комендантської години правоохоронці взялися «виховувати» дітей. Зокрема, було затримано 82 неповнолітніх. Їх відвозили додому або викликали за неслухняними чадами батьків. Виявлені два факти проституції серед неповнолітніх. 11 батьків притягнуті до відповідальності за невиконання обов’язків.

Позитивним є те, що за 15 днів на 30,3% знизилася кількість злочинів серед неповнолітніх.

Кишенькові крадії не втечуть

За останні 5 місяців на Буковині зареєстровано майже 3 тис. злочинів. Їхнє збільшення відбулося за рахунок кишенькових злодіїв. Адже «крадіжками у тролейбусах» міліція майже не займалася. Тепер кримінальна відповідальність настає в разі викрадення речей на суму від 86 грн 90 коп. До речі, плакати які висять у міському транспорті із попередженням про кишенькових крадіїв, спрямовані на уважність пасажирів і дбайливе ставлення до власних речей.

За міліціонерами спостерігають

Кілька днів у Чернівецькій області діють спеціально сформовані підрозділи з інших областей, які виявляють порушників з… УМВС. За порушення правил дорожнього руху вже «попалися» 4 працівники.

Боротьба зі злочинами

За словами головного міліціонера області, цього року не сталося жодного злочину, скоєного на замовлення, із застосуванням зброї та вибухівки, жодного злочину, скоєного з релігійних чи міжнаціональних мотивів.

Знешкоджено 7 організованих злочинних груп, які скоювали корумповані та економічні злочини.

Взяв хабар – обов’язково покарають!

Дням за отримання хабара на гарячому затримано керівника однієї з філій «Ощадбанку» Кельменців. Жінка вимагала $24 тис. за надання кредиту у розмірі майже 1 млн. грн. Тепер хитрунці «світить» від 7 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Любов КАФАНОВА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *