На Київщині поліція вже втретє за рік зупинила авто з п’яною суддею за кермом

У Білій Церкві на Київщині поліція зупинила авто, за кермом якого перебувала суддя Білоцерківського міськрайонного суду. Водій перебувала у стані явного алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Правоохоронці уточнили, що на вул. Привокзальній працівники групи реагування патрульної поліції зупинили авто із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП.

“Під час перевірки документів поліцейські звернули увагу, що жінка перебуває за кермом із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Крім того, виявилося, що термін тимчасового дозволу на право керування транспортним засобом закінчився”, – зазначили в поліції.

Відтак, поліцейські запропонували жінці-водієві пройти медичне обстеження на визначення стану алкогольного сп`яніння, проте та відмовилася.

Щодо правопорушниці складено адміністративні протоколи. Зазначимо, що поліція вже втретє за рік складає адміністративний протокол на чиновницю. Жінку відсторонено від керування, а авто доставлено на майданчик тимчасового утримання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *