Кримінал та події, Чернівецька область 15 січня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 13 злочинів. Зокрема, 1 грабіж, 7 крадіжок, 1 шахрайство, 2 злочини по лінії економіки. 10 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 22-річний житель села Рідківці Новоселицького району із заявою про те, що під час проїзду в одному із маршрутних таксі міста, невідомий викрав з кишені його куртки гаманець, в якому знаходились гроші в сумі 100 євро та 416 гривень. Вжитими заходами співробітники карного розшуку УМВС області встановили та затримали за скоєне раніше судимого 42-річного чернівчанина. Речові докази вилучено.

За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких один учасник дорожнього руху загинув та два учасники дорожнього руху травмовані.

Неподалік села Яблунівка Заставнівського району 33-річний житель села Кулівці керуючи автомобілем «КІА» не впорався з керуванням, допустив зіткнення із бетонною огорожею та деревом після чого перекинувся в кювет. В наслідок ДТП 35-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, водій автомобіля із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги.

44-річний житель селища Красноїльськ Сторожинецького району керуючи автомобілем «ВАЗ-2101» біля села Чудей не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, 24-річну односельчанку, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. В результаті ДТП потерпіла зі струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою та переломом ноги доставлена до Сторожинецької районної лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 467 порушень Правил дорожнього руху, з яких 20 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *