Кримінал

▶▶Смертельний секс ▶▶Підпал розкрито ▶▶Підступна електрика ▶▶Жінка з печаткою ▶▶Не все вирішують гроші ▶▶Нагрів руки на повені ▶▶Грошей мало – наробимо своїх! ▶▶Або вкрадемо ▶▶

Смертельний секс

У лісі під Чернівцями знайшли тіло дівчини з розбитою головою. Правоохоронці встановили, що 21-річна чернівчанка пішла додому до хлопця, з яким щойно познайомилась у барі. Після сексу між ними виникла сварка і молодик убив її кількома ударами бейсбольної бити. Тіло загорнув у брезент і відвіз до лісу… Злочинець затриманий, йому «світить» від 8 до 15 років.

Підпал розкрито

Працівники Першотравневого карного розшуку Чернівців затримали 49-річного чернівчанина за підпал «БМВ», вчинений ним 5 листопада. Йому інкримінується умисне знищення або пошкодження майна.

Підступна електрика

17-річний житель Череша Сторожинецького району, намагаючись зняти з даху телевізійну антену, доторкнувся до електродротів і був смертельно вражений електричним струмом.
СГЗ УМВС в Чернівецькій області

Жінка з печаткою

Секретар однієї з сільрад Герцаївського району дуже хотіла розжитися землею, тож і підробила документи на приватизацію земельної ділянки майже в два з половиною гектари. Навіть устигла отримати на їхній підставі державний акт на право власності, чим завдала збитків на загальну суму понад 200 тис. грн. Відповідати доведеться за зловживання владою (службовим становищем) і службові підробки.

Не все вирішують гроші

На Буковині затримали сільського голову, який намагався «відкупитись» від кримінальної справи за службові підробки при виділенні земельних ділянок із земель запасу сільради. «Взяли» його просто у службовому приміщенні Сокирянського райвідділу ВС, коли він пропонував посадовій особі ДСБЕЗ 3000 грн та 100 доларів за те, щоби «вирішити питання» і не порушувати кримінальну справу. Тож, замість полегшити своє становище, отримав ще одну статтю звинувачення.

Нагрів руки на повені

Під час стихійного лиха, як на війні, люди часто поводяться не передбачувано, виявляючи героїзм або ж зовсім неочікувану, як для поважного керівника, злодійкуватість. Саме такого нещодавно вивели на чисту воду працівники податкової міліції ДПА у Чернівецькій області.

Будучи службовою особою, спритний ділок надав недостовірні відомості про площі пошкоджених посівів озимої пшениці та сої на загальну суму збитків від втрат незібраної сільгосппродукції близько 714 тис.грн. Хоча знав достеменно, що ці території від повені не постраждали.

Наразі встановлено, що врожай сої у результаті стихійного лиха знищено не було, а посадовець, зловживаючи службовим становищем, незаконно заволодів державними коштами в сумі 75 тис. грн. Нині проти хапка порушено кримінальну справу, і в разі підтвердження судом його провини сверблячку у руках чоловікові доведеться «лікувати» вже за гратами. Покарання за злочин, у якому його звинувачують, передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Грошей мало – наробимо своїх!

Двоє чернівчан без певних занять вешталися в залі гральних автоматів одного з чернівецьких клубів і намагалися збути три фальшивих купюри по 200 гривень.«Покупцями» виявилися оперативники ДСБЕЗ УМВС у Чернівецькій області. Кримінальні експерти встановили, що ці купюри – підроблені. Наразі збувачі фальшивок перебувають у СІЗО.

Або вкрадемо

▶На вул. Ватутіна в Чернівцях двоє невідомих забрали в 19-річного хлопця мобілку «Нокіа» вартістю 280 гривень і 20 гривень готівкою. Улов небагатий, тим паче, що міліцейський патруль невдовзі затримав 18-річного та 26-річного місцевих жителів. Речові докази вилучено.

▶20-річна жителька Снячева відвідала бар в обласному центрі. Там у неї вкрали сумку з грошима, цифровим фотоапаратом, мобілкою й документами. За винуватцями далеко ходити не довелося: «беркутівці» вирахували й затримали односельчанку – ровесницю потерпілої.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *