Черговий улов податківців

У Калинівському «морі» податківці спіймали «пірата»

700 «піратських» DVD-дисків в асортименті вартістю 24,5 тис. грн вилучили на Калинівському ринку працівники податкової міліції. Факт незаконної реалізації чернівчанином чужої інтелектуальної власності правоохоронці задокументували в рамках протидії незаконному обігу дисків для лазерних систем зчитування, матриць обладнання та сировини для їх виробництва.

Вилучену контрафактну продукцію та матеріали перевірки передано до УМВС України в Чернівецькій області.

Фальшива харківська горілка – у Чернівцях

4600 пляшок лікеро-горілчаних виробів вартістю 82 тис. грн. виявили працівники податкової міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів в одному зі складських приміщень чернівецької приватної фірми.

На пляшках ємністю 0,5 л були наклеєні марки акцизного збору України з ознаками фальсифікації. Як з’ясувалося, вказані марки були видані не виробнику, зазначеному на етикетці, а іншому підприємству.

Контрабандні цигарки буковинцям не курити…

30 тис. пачок цигарок марки «Doina» молдавського виробництва вартістю 150 тис. грн вилучили працівники податкової міліції спільно з представниками ДАІ біля села Магала на трасі Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига. Контрабандний товар, що вочевидь передбачався для подальшої реалізації, везли в автомобілі марки «Mercedes-Benz Vito».

Винних притягнуть до адміністративної відповідальності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *