Юлія Тимошенко і «Батьківщина» стала на захист ФОПів

«Батьківщина» вимагає якнайшвидше прийняти представників ФОПів у Верховній Раді, вислухати їхні пропозиції та ухвалили законопроєкт 5866-1, покликаний захистити людей, які працюють для України.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу з трибуни парламенту.

Вона нагадала, що з 1 січня набувають чинності ухвалені владою рішення, які завдають нищівний удар по малому бізнесу. А представники різних видів ФОПів уже довгий час стоять під стінами Верховної Ради і просять не знищувати їх, не заганяти в тінь і не позбавляти мінімального заробітку.

«Показово, що ці малі підприємці голосували за партію влади, тому що в програмі партії були записані гарантії не змінювати систему й умови оподаткування для малих підприємців. Але тільки «слуги народу» зайшли до парламенту, перше, що вони зробили як влада – позбавили ФОПів тих мінімальних систем підтримки держави, які були сформовані роками», – зауважила Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» закликала монобільшість і керівництво парламенту  організувати зустріч із ФОПами та врахувати їхні вимоги під час ухвалення рішень.

«Я думаю, вони вже зробили висновки про чинну владу. «Батьківщина» вимагає негайно прийняти представників малого бізнесу у Верховній Раді,  вислухати їхні пропозиції та ухвалити законопроєкт 5866-1, покликаний захистити людей, які працюють для України», – закликала Юлія Тимошенко.

Також і буковинська «Батьківщина» ініціювала звернення до  Верховної Ради щодо підтримки малого та середнього бізнесу та ФОПів

Пропозицію внести до порядку денного сесії облради звернення до  Верховної Ради щодо підтримки малого та середнього бізнесу та ФОПів оголосив на початку позачергового пленарного засідання Чернівецької облради голова фракції «Батьківщина» Чернівецької облради Іван Мунтян.

Питання було внесено до порядку денного, його голосували першим – щоб оперативно відправити до Верховної Ради і озвучити свою підтримку мітингуючим ФОПам. Звернення підтримали 52-ма голосами.

– З 1 січня набувають чинності ухвалені владою рішення, які завдають нищівний удар по малому бізнесу. А представники різних видів ФОПів уже довгий час стоять під стінами Верховної Ради і просять не знищувати їх, не заганяти в тінь і не позбавляти мінімального заробітку. Прийняті нещодавно Верховною Радою рішення фактично призведуть до ліквідації спрощеної системи оподаткування, неминучого збільшення цін на споживчі товари та послуги для споживачів, закриття об’єктів малого бізнесу, скорочення кількості робочих місць, змушуючи переходити їх у «тінь», – йдеться у зверненні.

Тож буковинські обранці просять парламент відреагувати на акції протесту ФОПів під стінами Верховної Ради України: прийняти представників ФОПів у Верховній Раді, вислухати їхні пропозиції та ухвалили законопроєкт 5866-1.

Пресслужба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *