«Приватбанк» оббирає і роздягає: його довідка коштує 200 гривень

Шановна редакціє! Прошу, надрукуйте мого листа: нехай люди читають і десятою дорогою оминають чернівецький «Приватбанк».

Історія ж моя така. 2006 року взяв мікрокредит – 30 тисяч євро на розвиток бізнесу. Щомісяця сплачував за це 14% від суми. Відтак сталося те, що сталося. Криза спіткала не тільки моє підприємство. Тим паче, що коли я брав кредит, 1 євро коштував 6,20 грн, а потім піднявся до 12 грн. Тепер – 10,40 грн. Тож просив у керівництва «Приватбанку» бодай мінімальні канікули: місячну відстрочку платежу. Але мені відмовили. І подали до суду, щоби відшкодувати свої нібито втрати моїм майном.

Та суд виграв я: Першотравневий районний суд відмовив «Приватбанку» у позові.
Незважаючи на це, я платив за кредит далі. Нарешті, виплатив! Хотів закрити рахунок, але за це з мене вимагали сплату в 200 грн. Махнув рукою, нехай залишається…

Натомість вирішив узяти довідку про те, що я розрахувався за кредит. Бо в знайомих та рідних виникали проблеми з цим: їм телефонували приватбанківці з вимогою розрахуватися за те, чого вони не були винні.

А ну вгадайте з трьох разів, що мені сказали у Приватбанку? Платіть за довідку 200 гривень – і ви її отримаєте!

Невже за останні 5 років я їм мало сплатив комісійних?! Переконаний, що подібного нахабства не дозволяє собі жоден банк світу!

Олег МАТВІЇВ, підприємець, Чернівці

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *