Не купуйте Туреччину

За повідомленням начальника відділу туризму ОДА Дмитра Павела, на відпочинку в Туреччині перебувало 25 буковинців, які постраждали внаслідок дій туроператора «Karya Tour».

За сприяння дипломатичних представництв, консульської служби України в Туреччині та інших туроператорів кількість буковинців, які не змогли своєчасно повернутися додому, з кожним днем зменшується. Значно складніша ситуація з тими п’ятьма десятками наших краян, які, завчасно оплативши путівки, не можуть вирушити на відпочинок.

Перший заступник голови ОДА Георгій Галиць закликав турфірми області розділити з громадянами ризики від придбання путівок «Karya Tour» за демпінговими цінами, адже буковинці купували путівки саме в них, а не в турецької фірми «Karya Tour».

Відповідно до офіційної інформації, оприлюдненої на сайті компанії, один з найбільших туроператорів, компанія «Karya Tour» оголосила про своє банкрутство в Туреччині. Від 9 липня «Karya Tour» призупинила свою діяльність, пов’язану з виїздом туристів за кордон.

Державна служба туризму і курортів України закликала українців утриматися від відпочинку в Туреччині через фінансові проблеми турецьких партнерів українських операторів. Українські туроператори переказують платежі турецьким партнерам за проїзд туристів і їхнє проживання в Туреччині, однак до готелів ці гроші так і не доходять.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *