Чи можна виконати перевезення у вантажному таксі і не бути присутнім на замовленні?


Коли виникає запит на використання вантажного таксі, у деяких випадках немає необхідності або можливості бути присутнім на всьому етапі перевезення. У яких випадках це може знадобитися:
1. Під час замовлення доставки з магазину. Купивши необхідні товар онлайн, немає сенсу їхати в магазин, або склад для того, щоби бути присутнім при завантаженні. Потім також знадобиться час для переміщення на місце розвантаження. Достатньо замовити також вантажне таксі онлайн, дану можливість надають багато компаній, включаючи Абрикос, після чого надати водієві всю інформацію щодо отримання замовлення, та не забути передбачити послугу вантажників. Якщо магазин завантажить сам, а ви зможете забезпечити вивантаження, можна обійтися без цієї послуги.
2. Під час відправлення вантажу іншій людині. Якщо ви комусь продаєте або віддаєте якийсь вантаж, тоді не потрібно їхати з машиною. Достатньо проконтролювати дбайливе завантаження та скоординувати водія з одержувачем.
3. При фізичних перешкодах бути на замовленні. Трапляються випадки, коли потрібно забрати особисті речі, відправити їх до іншого міста.
Враховуючи всі зручності даної послуги, слід приділити належну увагу при підборі вантажного таксі, враховуючи той фактор, що речі будуть без нагляду та на повній відповідальності виконавців.
Якщо потрібно перевезти комерційний вантаж, з отриманням та надсиланням документів, обов’язково слід замовити послугу водій-експедитор. До цієї послуги входить:
– водій отримає віддалено документи на відвантаження вантажу;
– по приїзду в компанію, піде до бухгалтерії або відділу видачі товару, надасть усі документи та отримає дозвіл на забір товару;
– проконтролює завантаження, або сам візьме у ньому участь;
– допоможе закріпити вантаж транспортувальними ременями у вантажному відсіку;
– виконає перевезення і передасть всі документи, акти і накладні, що додаються.

Упаковка вантажу


Замовляючи вантажне таксі без особистої присутності на замовленні, слід подбати про пакувальні матеріали. Тут кілька варіантів: або відправник вантажу про це подбав, або потрібно самостійно це організувати. Тут також можна вибрати або варіант із замовленням цієї послуги в тій же компанії, де і сам транспорт, або підготувати все самому. Варіантів достатньо, головне цей момент не пропустити.
Як уже описано раніше, віддалена участь у процесі користування послугами вантажного таксі можлива, і набирає популярності. Можливо, не всі компанії можуть надати цю послугу, але більшість учасників ринку це виконають з легкістю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *