Без паніки! «Чернівцігаз Збут» не відключає за борги!

 

Запроваджуємо нову рубрику «Без паніки!» – у відповідь на панічні питання, які час від часу виникають у чернівецьких вайбер-чатах.

Отже, чернівчани пишуть: «Підкажіть будь ласка, може хтось знає, з «Газ Збутом» потрібно перезаключати договори? Обзвонюють і і повідомляють що потрібно перезаключити… Під час військового стану таке може бути? І ще почали відключати боржників!»

Відповідає фахівець із зв’язків з громадськістю ТОВ «Чернівцігаз Збут» Микола ШВЕЦЬ:

«Менеджери ТОВ «Чернівцігаз Збут» працюють у штатному режимі у взаємодії із нашими побутовими та непобутовими клієнтами.

Питання щодо пролонгації, внесення змін чи реструктуризації договорів обговорюються виключно між особистим менеджером та клієнтом, оскільки кожен контакт є унікальним у своїй специфіці.

Наші менеджери можуть тільки телефонувати клієнтам, або запрошувати їх до наших точок доступу. По домам ніхто не ходить і документи не вимагає!

Саме постачальник ТОВ «Чернівцігаз Збут» продовжує працювати в умовах військового стану та надавати безперебійне забезпечення енергоресурсами усіх наших клієнтів. Також наголошуємо, що ми НЕ ВІДКЛЮЧАЄМО КЛІЄНТІВ від газопостачання через борги або небаланси, навпаки, підключаємо заново клієнтів при зверненні».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *