Чернівціобленерго кожні 4 години оновлює графік стабілізаційних відключень

Графік стабілізаційних відключень вводять за розпорядженням державної компанії НЕК «Укренерго» відповідно до оперативної ситуації в енергетичній системі України. Спрогнозувати впровадження таких графіків заздалегідь неможливо. Тому інформація буде оновлюватися кожні 4 години.

Крок 1 З’ясуйте до якої групи споживачів належить ваша адреса, у файлі Excel або відкрити на новій сторінці.

Крок 2 Знайдіть свою адресу за пошуком дільниці, населеного пункту чи вулиці (для міста Чернівці).

Щоби дізнатися, коли вдома може бути відсутнє електропостачання, вкажіть назву вулиці та номер будинку та отримайте номер групи до якої ви відноситесь в разі застосування стабілізаційних відключень. Якщо ваша адреса відсутня у списку, з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде відбуватися. Наявність вашої адреси в графіку не гарантує 100% відключення. Відключення може не відбутися, якщо в цьому не буде потреби. Проте, за наявної необхідності та відповідної команди від НЕК Укренерго, відключення повинно бути проведено саме у вказані інтервали часу. Енергетики докладають усіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4х годин, але в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми енергопостачання може бути відсутнім більш тривалий час.

Важливо! Електроенергія може бути відсутня також і з інших причин, наприклад через аварійні ситуації, ремонт в мережах або несправну проводку в оселі.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *