На Буковині новий очільник поліції

Сьогодні, 1 травня, начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України Сергій Кобець представив особовому складу тимчасово виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області – полковника поліції Віктора Нечитайла.

У нараді взяли участь голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор, а також керівники правоохоронних структур краю.

Сергій Кобець подякував попередньому керівнику Русланові Дударцю за службу і виконання службових обов’язків та побажав професійних успіхів і високих результатів на новій посаді.

– Із 1 травня тимчасово виконувачем обов’язків начальника ГУНП в Чернівецькій області призначено полковника поліції Нечитайла Віктора Олександровича. Він працював на різних керівних посадах Головного управління Національної поліції в Донецькій області, до нинішнього часу обіймав посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в місті Києві», – зазначив полковник поліції Сергій Кобець.

Натомість полковник поліції Віктор Нечитайло підкреслив, що вдячний керівництву Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України за надану честь очолити поліцію Буковини. «Нашими пріоритетними напрямками роботи залишається безпека та спокій громадян. Будемо продовжувати взаємодію з нашими колегами – тільки вперед і разом у час військової агресії рф. Ми як правоохоронці повинні об’єднатися та зробити все можливе, щоби здолати ворога» – наголосив новопризначений полковник.

 

Довідково: полковник поліції Віктор Нечитайло 1998 року закінчив Донецький інститут внутрішніх справ МВС України, а 2004-го завершив навчання у Донецькому державному університеті управління за спеціальністю «Правознавство, менеджмент організацій».

Службу в правоохоронних органах розпочав у 1998 році на посаді інспектора відділення по контролю за дотриманням транспортної дисципліни при інспекції з особового складу управління роботи з персоналом УМВС України в Донецькій області. Працював старшим інспектором, а з 2005 року був призначений на посаду заступника начальника інспекції з особового складу управління роботи з персоналом УМВС України в Донецькій області. Згодом Віктор Нечитайло обіймав керівні посади у ГУНП в Донецькій області.

З квітня 2016 року Віктор Олександрович був заступником начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *