Глибока та Сокиряни взяли участь у заході «Кохання переможе»

Завтра,  14 лютого 2023 року, окремі відділи ДРАЦС працюватимуть з 08:00 до 20:00, аби у День Валентина всі закохані змогли  подати до відділів державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати його, якщо він призначений у вищевказаний день.  За даними Міністерства юстиції, такі заяви вже подали понад п’ятсот пар по всій Україні. Найбільше їх у Дніпропетровській, Львівській, Волинській, Київській, Івано-Франківській, Одеській областях та місті Києві.

Відділи ДРАЦС, які є учасниками заходу «Кохання переможе», працюватимуть у подовженому режимі, аби усі охочі змогли зробити цей день особливим для себе та своєї другої половинки.

На Буковині на охочих заручитися і одружитися з 8:00 до 20:00 чекатимуть у Глибоцькому та Сокирянському відділах державної реєстрації актів цивільного стану. Інші відділи працюватимуть у штатному режимі: одружуватимуть і прийматимуть заяви про шлюб упродовж робочого часу.

Окрім того, для закоханих доступна і послуга з одруження у скорочені терміни «Шлюб за добу». Контактні дані організаторів проєкту за посиланням https://pzmrujust.gov.ua/napriamy-diialnosti/388-derzhavna-reiestratsiia-aktiv-tsyvilnoho-stanu/orhanizatory-pilotnoho-proiektu-shliub-za-dobu/2933-chernivetska-oblast

Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *