В Україні запрацював Електронний кабінет водія

На додачу до аналогічних електронних послуг у різних галузях, 21 грудня в Україні запрацював Електронний кабінет водія. Відтепер кожен можна дізнатися актуальну інформацію про власні авта та посвідчення водія, перевірити та оплатити адміністративні правопорушення, дізнатися історію будь-якого авта та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС. Онлайн-сервіс доступний на сайті e-driver.hsc.gov.ua та на Урядовому порталі kmu.gov.ua в розділі «Електронні послуги». Доступ до е-Кабінету здійснюватиметься за допомоги цифрового підпису, BankID або MobileID.

Проект реалізований у партнерстві Головного сервісного центру МВС і Державного агентства з питань електронного урядування та за підтримки проекту USAID/UK «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах».

За 45,68 гривень користувачам Електронного кабінету водія стане доступною інформація про кількість попередніх власників, участь авто у ДТП, наявність заборони на продаж або обтяжень, страхування тощо. Детальніша інформація –  chv.hsc.gov.ua.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *