У “Затишку” порушують розпорядження міськради і не пускають до вбиральні, посилаючись на хазяїв

Шановна редакціє, звертається до вас постійна читачка. Зі мною стався прикрий випадок, який, зазвичай ,  не є смертельним, але в душі залишив неприємний осадок.

Я, хоч і на пенсії, та підзаробляю, бо на пенсію не виживеш. Тож була у справах у районі ринку Зеленого. Оскільки я людина немолода, мені потрібно було відвідати вбиральню. Раніше я забігала до кафе «Затишок». Так вчинила і зараз. Та молодий чоловік зупинив мене і повідомив, що «начальство не дозволяє пускати до туалету сторонніх». Я повідомила йому про розпорядження Чернівецької міськради, в якому йдеться, що кав’ярні ресторани, готелі, сауни зобов‘язані забезпечити вільний доступ чернівчан і гостей міста до вбиралень. Адже, як відомо, у нас немає достатньої кількості доступних туалетів у місті. На це молодий чоловік відповів: «А ви знаєте хто у нас господар?». 

Тодія сказала, що зателефоную господарям за вказаними у закладі телефонами. Мобільних номерів було два, та за жодним мені не відповіли.

Думаю, що на такі речі повинна реагувати міська рада, оскільки ігноруються її рішення.

Наталя, чернівчанка, колишня бібліотекарка.  

Від редакції: До відома чиновників, які, сподіваємося, будуть розбиратися в ситуації, бо вона непоодинока: телефон і прізвище авторки листа є у редакції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “У “Затишку” порушують розпорядження міськради і не пускають до вбиральні, посилаючись на хазяїв”