У громадах Буковини поліцейські офіцери проводять тематичні заняття з дітками-переселенцями

Від початку російського вторгнення тисячі дітей з різних куточків України знайшли на Чернівеччині прихисток від воєнних злочинців. Поліцейські офіцери громади допомагають родинам вимушених переселенців із поселенням, адаптацією та привозять їм гуманітарну допомогу. Особлива увага – вихованцям сиротинців.

Поліцейські офіцери Юрковецької і Кадубовецької територіальних громад Володимир Лещенков та Іван Маник ледь не щодня навідуються до одного з місцевих таборів, де нині мешкають вихованці інтернату з півдня України. У перші ж дні перебування цих дітей на Буковині правоохоронці познайомилися з ними, поцікавилися їхніми потребами та переживаннями, захопленнями і мріями.

Кожен свій візит до табору співробітники поліції намагаються зробити максимально корисним і цікавим для малечі: привозять продукти, іграшки та інші необхідні речі, а також організовують дозвілля та проводять профілактичну роботу.
Спілкуючись із неповнолітніми, поліцейські офіцери громади постійно наголошують на важливості всебічної підтримки один одного у цей надзвичайно складний для країни час. Співробітники поліції роз’яснюють дітям їхні права та обов’язки, обговорюють проблему булінгу, його види і способи протидії.

Безпека та захист кожного, хто мешкає на території обслуговування – головне завдання поліцейських офіцерів громад.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 КАРТА САЙТУ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *